Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Znam da je jedan od faktora pozicija na kraju NBA lige. Lošiji timovi imaju prvenstva, šta još utiče nemam pojma. I mene interesuje.
Ja koliko znam, ti pikovi se znaju jos i pre kraja lige..
Pa da. Ali od kraja reg. dela, pre plej ofa. Klivlend je uzeo Viginsa, a Klivlend nije igrao plej of. E sad ima onih prepuštanja pikova i slično, ali kontam da utiče i pozicija na tabeli. Kad nalete Bandi, Truć neko ko zna, nek kaže.
A jebote, timovi koji ne udju u plejof idu na lutriju, gdje svih 14 timova imaju šansu, neki više neki manje. A ovih 16 što su ušli u plejof se gledaju po skoru.
Naravno postoje trejd dogovori tipa ako pik bude ispod 8 mjesta saljes ga iz detroita u filu ili tako nešto.
Ukapirao sam ja Ejndža. Jebe se njemu da daje bredliju 8 milki po sezoni, kad ima Smarta i Ronda koji ima bar još 10 godina igranja u sebi, ako ne i više sa obzirom kakav je atleta, imaće najjači defanzivni backcourt vjerovatno u istoriji, ako Smart opravda očekivanja, Sali je mnogo bolji i versatilniji igrač od Rendla, tako da je jedina mogućnost bila da uzmemo Embida ako bi pao, ili Vonleha u nekom čudnom slučaju. Postoji mogućnost da Rondo ode u trejdu, al ako ode ići će sa dosta pikova i u paketu sa Džeraldom Valasom ili Džefom Grinom, a dobićemo jakog centra i osrednjeg bek šutera. Pajte šasam reko
prva tri pika se posebno izvlače najlošiji tim ima najviše kuglica, ima 6 kuglica raspored je 3-2-1, i eto Fila izduvala iako je imala 3 kuglice :D
Da, prava lutrija lolo
Uglavnom, nadam se da će Rondo da ostane u Seltiksima, i da će Pirs da se vrati sledeće godine.
Salindzer bi trebao da ima narednu sezonu dobru...e sad treablo bi i da se ratosilajju Hamfrisa kao i Valasovog ugovora, mada on kad je zdrav svaki tim bi ga volio imat...u sustini Martin ce ici uz Lovea u paketu gde god ovaj ode...
Kao i Valas sa Rondom. Hamfris je već otišao, imao je ugovor na jednu godinu, to je to.
Nadam se da će Boston nekako ugrabiti Monroa, on je životinja..
mislim da Boš i Vejd ostaju, a ako Čikago uzme Mela, mislim da neće i Vejda, jer bi i davili Mekdermota a i Rouz je plej koji troši lopte
Kakav mrtvi čikago da uzme vejda jeste vi normalni ?
Pa jer mu je rodni grad i sve, al' ipak je on Majamijev čovek, mada obojica imaju jake ugovore, a kako je Nejpir došao kod njih, možda i LBJ ostane i oteraju Čalmersahahahha, dobro Kol je svakako očajan drugi plej, za njega tu nema mesta, a moraće i na rotaciji da porade sve su stigle godine... dok su im komšije sa Floride, Orlando, napravili dobar pos'o.
Čalmers je otišo već, isteko mu ugovor. Sledeće godine gazi Juta, Šarlot, Milvoki,Finiks od onih autsajdera prošle, a od boljih Čikago i Hjuston.
Ako igraču istekne ugovor ne znači da je otišao :D
Juta je k'o bombona nema šta
znam, al ko je lud da produži ugovor sa Čalmersom kad imaju 2 pleja, a pljuju ga cijelu godinu ??
Juta ima fin tim, zajebavaj se ti.
ma pohvalio sam Jutu :D Hejvorda od koledža gotivim, on je tu lider, dobro su draftovali, Burke će biti odličan ove sezone, dobroe to
Njujork je najveća nepoznanica, šta li će da iskreiraju
Ja ne vjerujem da je džekson iz onakve pozicije izbacio debelog i čendlera, doveo mladog Larkina i Ellingtona i Dalemberta koji nije loš toliko , i izvukao 2 draft steala, u vidu Earlya koji je predvidjen za prvu rundu, koji je strašan atleta, spreman za nba, i Greek Freaka 2
Hahahah evo sad citam....Dzekson je zagrizao dobro da dovede Gasola u NY! Znaci cim je oterao Cendlera...znaci da je izvesno da ce se ovo dogoditi...