ovom lebronu je vise dresova popaljeno nego sto su neki igraci uspeli da prodaju toliko dresova...
ne kontam to, koji kurac sa tim razmazenim navijacima....sto niko ne pali od vejda dres?
dobre pare dobi karter, 12 miliona za 3 godine nije lose za matorog
kolko se njima oduzima na ime poreza od tih ugovora?
Nije Vejd još otišao, samo je raskinuo ugovor.
A ugovor svejedno nadoknade sponzorima, reklama i slično, a i ne verujem da toliko ide na porez. Da ne postoji sam salary cap, onda verovatno i bi, al' ovako mislim da je manje od četvrtine ugovora.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ovaj je definitivno u klivlendu...sad sam procito neko sranje pismo sto je napisao
i rejli alen ce verovatno sa njim
lebron potpisao petogodisnji ugovor vredan 45 miliona dolara
ako dovedu Lava, bice to zanimljiva ekipa.
a voleo bih i Hjuston da dovede Boša,
a Oklahoma da dovede Gasola
i eto žurke
a Džeremi Lin je u Los Anđelesu (Lejkersi)
dobar je Klivlend i ovako, samo da ginu ovi sa klupe, u odbrani posebno
Sad ce hjuston da dovede bosha
je l im isteklo tri dana da potpisu parsonsa?
jeste, Parsons je u Dalasu
kobe bryant picka najveca govnar smrdljivi kmet
pozz
Nik Jang (4god/$21,5M) I Džordan Hil (2god/$18M) potpisali nove ugovore sa Lejkersima
al' preplaćuju igrače u poslednje vreme nevera
Boš ostaje. Profitirao čovek najviše. Ima dve titule, uzeo max ugovor i biće lider ekipe.
Jbt na koju foru lebron za 5 godina dobija po 9 miliona, a jebeni bos za 4 godine skoro 90?
Ne. Dobiće 118 milki za 5, ako ostane
A Karter dobio još 3 godine, kad mu se zaurši ugovor imaće 41. Respect.
jašta u Memfisu
Ajzea Tomas će verovatno u Finiks, mada Sakramento još 2 dana ima valjda da izjednači ponudu
ovom lebronu je vise dresova popaljeno nego sto su neki igraci uspeli da prodaju toliko dresova...
ne kontam to, koji kurac sa tim razmazenim navijacima....sto niko ne pali od vejda dres?
dobre pare dobi karter, 12 miliona za 3 godine nije lose za matorog
kolko se njima oduzima na ime poreza od tih ugovora?
Dosta ide na porez. Ne znam tacan procenat, al mislim da nije ispod 30%.
Nije Vejd još otišao, samo je raskinuo ugovor.
A ugovor svejedno nadoknade sponzorima, reklama i slično, a i ne verujem da toliko ide na porez. Da ne postoji sam salary cap, onda verovatno i bi, al' ovako mislim da je manje od četvrtine ugovora.
Bogme, ja sam nesto u tripu da im je porez skoro 50%
ali gasol i cikagu!
sto znaci da entoni ne ostaje u NY sigurno...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10487474_888706504476065_6159662182108308531_n.jpg
Entoni ipak ostade u Čikagu :D
a Entoni Morou u Oklahomi, kul što su dobili šutera
O'Nil kralj haha sprdator