НБА

1. Meni će biti zanimljivo da li će GS uspeti da zadrži kostur ove ekipe. Ok, Stef i Tomson sigurno ostaju, ali Grin je na ispod jednog miliona, Li još jednu godinu 15+, Barns je na samo 3.

http://hoopshype.com/salaries/golden_state_warriors/

Ja sam veliki ljubitelj Dankana, poštovalac Kobija, ali je fakat da je LBJ najbolji igrač od Džordanovog povlačenja. Dve titule je uzeo kao je imao tim uz sebe (kao i svi u istoriji), četiri je finala gubio, ali on je košarku podigao na neki nenormalan nivo. Pored toga što je poenter i top klasa defanzivac, on je jedan od najboljih pasera viših od 2m ikada. Respekt za čoveka!

2. ne gotivim nesto posebno LBJ ali ga gotivim vise od ovih pedera is GSa...trebalo je da osvoji ovo...nmz sve sam :( Iljasova u Detroitu (y)

3. Ni ja ne gotivim lebrona nesto preterano ali moram postovati coveka koji u finalu sipa 40p po mecu plus onoliki skokovi i asistencije. Svaka mu cast bukvalno je bilo gsw vs lebron

A i maltretira onog blata lol

4. Ja sam veliki ljubitelj Dankana, poštovalac Kobija, ali je fakat da je LBJ najbolji igrač od Džordanovog povlačenja.

Ја ово кад год сам рек'о и овде и било где, увек се појавила маса њих да каже: "Шта, бре?! Цобе Брајан нај је бољи!!!11"

5. Malone jebao Kobijevu zenu jos davne 2004.e xD Sprivel joj pokazivao mosnje

edit:

Шта, бре?! Цобе Брајан нај је бољи!!!11"

ovo sam ja pricao lol, ali realno sad je pokazao kakva je igracina...

6. Meni će biti zanimljivo da li će GS uspeti da zadrži kostur ove ekipe. Ok, Stef i Tomson sigurno ostaju, ali Grin je na ispod jednog miliona, Li još jednu godinu 15+, Barns je na samo 3.

Mislim da će trejdovati Lija ili Boguta, pre Lija zbog mesta u seleri kepu, a od viška koji ostane od plate podeliti Grinu i Barnsu. To im je kostur plus Igi. Bar ja tako vidim.

Jeste za divljenje Lebronova statistika, sve dok se ne pogleda procenat šuta, i koliko čovek carini loptu. Cenim da se igralo u Evropi, da bi Klivlend imao veće šanse, jer ne bi sve zavisilo od LBJ. Mislim da im on određuje i ko će gde na klupu da sedne. Znam da je bila specifična situacija i da je vukao ekipu sa bukvalno 200%, ali su na primer poslednja tri minuta pokazala da Smit nije spot ap šuter, i da je npr čovek trebao da uzima onakve šuteve. On jednostavno ne ume da šutira kada je otvoren, nije mu zanimljivo izgleda. Mogli su timskije da odigraju i mislim da bi imali veće šanse.

7. Brajanta realno gotive momcovi 92-95

8. Klej Tomson, koliko god dobar šuter bio, nije za 15+ miliona pa da ga jebeš. Jebeni Šon Livingston ima skoro 6. Da su Njujork ili Lejkersi, pa i da se bahate, ali GS. Ne znam, nešto mi se čini da će ovo biti vrhunac ekipe iako na NBA sajtu piše "Početak Zlatne ere".

9. Lija je pikirao Orlando ja msm...a i nema vise tu ulogu kao sto je imao ranije pre povrede...a uzeo bi ovo CLE da je jedan od dvojice igrao ili Irving ili Love

10. Ckm ne bi lebron ni igrao ovako da se ovi nisu povredili. Igrao je mnogo racionalnije tokom sezone, bukvalno sutirao kada treba i dodavao kada treba. Ovo ne pricam kao njegov fan, uopste ga ne gotivim nesto kao sto rekoh vec. Sada, skoro svi koji su mu u ekipi ostali su sporedne figure... A jebes glavnog igraca koji ne povuce prvi kad je frka. On se covek i baca po terenu razbija glavu o reklame...

11. pseto88
    Brajanta realno gotive momcovi 92-95

Džordan vishe nego mamba. lolo

Klej Tomson, koliko god dobar šuter bio, nije za 15+ miliona pa da ga jebeš.

Jebem li ga, čovek je imao sjajnu sezonu, malo se ukopao u plejofu, ali ako je Džavajl Megi imao/ima platu od oko 15 miliki, onda ovaj svakako treba da dobija toliko. Bez obrzira što je Džavejl back to back MVP(SHAQtina). lolo

Mislim da ako GSW sledeće sezone mnogo lakše igrati plejof košarku, oni su prve tri utakmice bili izuzetno stegnuti, ekipa bez ijednog NBA šampiona. Treba i to uzeti u obzir kada se gleda ovo finale.

12. Znam da ne bi ovoliko silio, i svestan sam da bi drugačije igrao da su mu svi zdravi, ali to npr nije pravilo probleme Bogdanu prošle sezone. Jbg na muci se poznaju junaci. :D

13. LeBron je za svaki respekt. Ni ja ga nisam voleo, bio sam kao današnji klinci ubeđenja da je on ništa osim snage, a lik ima pregled igre bolji od pola startnih plejeva lige. Jeste da statistika je malo nabudžena, ali retko će iko naći njegov pas koji nije precizan.

Inače, ova ekipa je u rangu one iz 2007. kad su ih Sparsi počistili. Te dve, uz Orlando 2009., su najsmešnije ekipe koje su igrale veliko Finale otkad ja pratim košarku, a pratim je od MJ-jevog povlačenja.

14. Znam da ne bi ovoliko silio, i svestan sam da bi drugačije igrao da su mu svi zdravi, ali to npr nije pravilo probleme Bogdanu prošle sezone. Jbg na muci se poznaju junaci. :D

upravo, ne treba smajli. Tako je i bogdan povukao i sutirao odakle stigne i pogadjao. Samo je bogdan imao pavlovica i milosava koji su mu priskakali sa poenima kada god bogdana stane a lebron realno nije imao u koga da se uzda

15. Milosava teško. :)
    Šalu na stranu, nije situacja za porediti. Malo peckanje, znam šta sledi večeras. :(

16. Da, da...zaboravio sam

Cekaj bre, zar nije sutra??

17. Jel Majk Bibi ne igra više?

18. Juce mi bila poslednja utakmica.