Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Miki kobasica se ne razume u en bi ej
Jeste, imao 10p 8s 12a, i onda je Boston naprosto procvetao kada je došao Tomas i upali su u plej of. iNače sam ga dosta gotivio u vreme Bostonove velike trojke, ali me je posle malo razočarao igrama.
A o Rubijevim kvalitetima, čovek je vrlo limitiran igrač, koji svoje saigrače ne čini boljim na terenu, naprotiv.
I da, David West, dolazi u Sparse. Jeziva centarska linija. Sada im vali još peti visoki, bekap i neko ko će im igrati u garbidž tajmu, ili u slučaju povrede.
Sparsi se setaju do titule sledece godine zapamtite ovaj post
Ispostovace danka u poslednjoj sezoni(manu im je isto neka legenda ali dankan im je bog)
https://www.youtube.com/watch?v=SNv7BvUlTuY
suzdrži se glupih zaključaka
Jbg dosao je pouzdan scorer, pracen jos i crowderom koji je dosao trejdom ronda, a samim tim se povecao protok igre jer nije bio potreban plej koji drzi loptu u rukama prvih 8-10 sekundi napada, a Boston i Stivens su to odigrali fantasticno jer je lopta letjela svake 2 sekunde i otvarao se reket... To moze biti losa stvar naravno, ako ti plej mora kontrolisat loptu , al ako imas tipa Pirsa i Garneta, ili sada Geja i Kazinsa, bice odlicno jer su to igraci koji mogu da pretvore ono sto im omogucis automatski, umjesto da im treba 13 blokova i da istrce 50 metara u jednom napadu.
Hahaha, došao i Dejvid Vest, Manu rekao da igra još jednu godinu. Ovo će biti prebrutalno!
+1
Sparsi se setaju do titule sledece godine zapamtite ovaj post
GSW trejdovao Lija u Boston za Džeralda Valasa. Prave prostor u seleri kepu.
Definitivno su SAS i GSW glavni konkurenti za titulu. Odmah za njima ide Klivlend, koji izgleda oće da dovede Džo DŽonsona.
Garnet produžio još dve sezone, voleo bih da ga posluži zdravlje pa da ih i odigra, a da ne završava karijeru zbog povreda pre ugovora.
Pazi, ja sam napisao ono što mislim o igri Rubia. Možda sam se loše izrazio, pa ispada da je u rangu sa Tepićem npr. naravno da nije i naravno da je bolji. Više sam mislio na neke NBA standarde. Od startnih plejeva, on je meni jedan od najtanjih, dobar defanzivac svakako, i tu se priča manje više završava. Šut mu je nepouzdan, pogotovo za tri poena, a ulaz mu i nije toliko jako oružje(kao Rondu npr koji isto kuburi sa šutom). Ima dobru statistiku što se asistencija tiče, ali već 4 sezone igra u timu koji se bori da dobije prvog pika na draftu, tako da ta statistika i nije toliko relevantna. Da on brojke od 10ppg i 8apg beleži npr u Hjustonu, Čikagu ili bilo kojo drugoj ekipi koja pretenduje na finale NBA lige pa ajde, ali ovako to nema neku težinu.
jebaće ih šarlot!!!
Cus prave prostor u salariju, tipa uzeli su 5 miliona za ovu sezonu, a sledece izlaze oba ugovora iz igre tako da su se sve u svemu odrekli 5,6 ppg i jos tolko skokova, i covjeka koji umije i da igra i da brani p&r
nenormalno glup potez, al ja sam seltik tako me bole djoka
http://www.mozzartsport.com/vesti/potpuni-preokret-deandre-dzordan-se-predomislio-ostaje-u-klipersima-za-110-000-000-dolara/110129
Prelol.
DeAndre je udario Mavse kurcem po celu tako da im je usrao 3 naredne sezone. Sad ce Dzavejl da im igra centra, ako uopste i njega ulove.
mavsi su kolektivno najebali sad, otiso rondo monta cendler i jos ih ovaj zajebo, metjuz doso al kurca ce on pomoc
kingsi bi lagano mogli do PO, bellineli, rondo, Mclemore, Gay, Collison, DMC fina ekipica, no dadose mcalluma sparsima za nista, izjebace sparsi svakog ove sezone
majami isto tako na istoku, zadrzali dragica i vejda, gledaju da trejduju andresena i calmersa, imaju malog nejpiera koji je ok bekap plej, doso grin, vraca se bos i mekroberts, fino ce to bit sve jos i winslow mali jebe ko lud
ejndz jebem ti majku poz
detroit top 5 ekipa na istoku lagano, dzekson, dramond, KCP, ovaj Dzonson kida 20ppg i 10 skokova skoro po tekmi u ljetnjoj ligi
ali dva anderdoga kojima je moguc plejof al maloo teze pogotovo minesoti
imaju rubia, beneta na klupi , pejna dienga pekmena i townsa znaci reket zatvoren da ne moze vise, imaju KG da mentorise ovog malog, plus da odigra svoj dio koji idalje moze jer je klasa vjecna, imaju tu i martina, i naravno wigginsa da daju pojone, bjelica dolazi na trojku, shabbaz je tu takodje to je fino, al je jebeno sto su na zapadu
na istoku orlando, vucevic, payton,oladipo, harris, i gordon i hezonja koji jebu ne vade na ljetnjoj ligi, plus par role playera, borba za osmo mjesto plafon al nije ni to lose
Mislim da GSW lako može da nađe igrača koji će im se ukopiti u sistem, bilo kroz trejd ili nekog free agenta. Li je kod njih pružao partije ispod proseka(ove sezone) jer mu ne leži taj stil igre. Videćemo, mislim da im igra neće značajno istrpeti zbog toga.
Kerr ima sistem u koji se lako uklopiti naci ce oni to, al mi glupo sto su uzeli onu rupu od dzeralda, mada sto me bole uvce
Npr Terens Džons bi im idealno legao, mada mislim da je to u domenu SFa, jer ne verujem da bi ga Hjuston olako trejdovao.
Ma rijesili su oni te pozicije, na trojci imaju igija barnsa rasa a na cetvorci spejtsa i lunija uz grina koji moze obadvije te pozicije kao i barns, tako da im fali rotacije na centru sto je mogao da pokrije Li, jer ostadose im bogut kuzma i ezeli, a nijedan ne moze preko 10ppg da ubaci
Jokić debitovao za Nagetse u letnjoj ligi. Imao je sreću sa timom koji ga je draftovao. Nema neku preteranu konkuranciju pod koševima. JJ Hikson, Kenet Farid, Jusuf Nurkić i Žo Lovernju, mislim da će već u prvoj sezoni mogao imati 10 minuta po utakmici, jedino ako se ovi ne pojačaju pod koševima. Plus od Denvera se ne očekuje borba za plejof tako da će možda razigravati mlade prospekte koje imaju. Nurkića, Jokića, Mudijaja...
http://www.mvp.rs/vesti/americka-kosarka/item/11640-dobre-role-kuzmica-i-jokica