НБА

1. Nemoj neko da mu je srao za broj šuteva da vas ne bih iznabadao glavom

2. Biću te mlatoni nisi svestan

3. Donovan Mičel- veliki biće.

4. Nadam se samo da se nece upuvati sledece sezone kako camuge to umeju

5. Pa jbt šta ne kenjaj 43 šuta za 46 poena, kenjali smo i kobiju za oproštajnu tekmu kad je uzo nešto više šuteva, al je bar zabio 60 poena. Ajde dobro, nećemo. Vestbruk je generalno nepodnošljiv saigrac, zbog njega su otišli i harden i durent, prošle sezone kao nije imao tim, pa ajd niko mu nije ni zamerao na silovanju, jer se mislilo da jedino tako može do plejofa, međutim pogledajte kako oladipo igra od prvog dana u dresu indijane, ali takav igrač nije imao dovoljno veliku reputaciju da bi bio poštovan od strane vestbruka, a i kako će kad je ni dokazane veličine poput džordža i entonija nemaju. Jedino je durent kako-tako mogao da koegzistira sa njim jer je jednostavno mnogo bolji, a i njemu je na kraju bio pun kurac vestbruka.

Što se mičela tiče, još je rano reći, ali mislim da imamo novog kobija brajanta.

Nego šta kažete na potop mrtvog klivlenda? Sreća što ih je indijana dovoljno rano napunila, pa je lebron mogo da izađe i odmara celu četvrtu četvrtinu, ali mislim da to ništa neće pomoći, jer je klivlend skroz pročitan. Indijana će da gine ko da je 7 tekma finala, a klivlend s ovom ekipom to ne može ni kad bi hteo. Jedino ako hlebron poludi i zabije 50 poena i ako mu se priključi jedan od trojkaša sa značajnijim doprinosom, mogu nečemu da se nadaju, ali pre svega odbrana mora da se uozbilji. Možda lbj treba da razmotri i opciiju da išamara neke saigrače u svlačionici nezz...

6. Pa mislim da ce im dati 50 sutra i jos korver i lav i dosta je

7. Svi na istoku trljaju ruke kad vide ovakav Klivlend, mislim da teško mogu da dobiju tri serije i izađu s istoka

8. Mislim da ih previse potcenjujete

9. Indijanu ce proci sig jer igraju gajbi sutra, na koga treba da idu posle uopste?

10. Pa to je ok, njih ce dobiti jbg. Sa filadelfijom u finalu sta, taman fila resi boston

11. Lakse ce izbaciti Toronto nego Indianu

12. Ma nema indijana sta da trazi sutra u klivlendu. Samo da se lebron opet ne istripuje na razigravanje nego da im nabije dosta na pocetku pa posle nek razigrava

13. Jesam li ja jedini koji misli da ce Milvoki izbaciti Bostona? izgleda da jesam, jer me danas isprozivase i na kavi ko budalu, pa sam cak bacio neku opkladu u rucak....

14. Izijem samo iz razloga sto mu met dejmon javlja tipove sa marsa morzeovom azbukom

15. lebron ispada sigurno jbg

16. Rozir jebe Bledsoa ko konja

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.