НБА

1. Grin cesto(skoro svaku) sutira preko 50 posto jbg. Doduse pali samo kad je sam al svejedno, ostali se ispucavaju kako im naidje niko vola ne ubada

2. Добро је што су Кавси макар средили одбрану, а напад јбг, није ни да Пејсерси играју неку феноменалну одбрану, ваљда ће и напад да среде тај.... Ако Леброн оде, ето Кавсима 20 победа и лутрија следеће сезоне, мада се мењају правила због танковања....

3. Ne bih volijo da Doncic ode u Kavse ako ode Dzejms

4. И морам да поменем Донована Мичела мађију, рукија игра на Ол стар нивоу....

5. Vejda su pitali šta namerava kad su završili sa onim silnim trejdovima, rekli su mu da će od tad imati manju minutažu (jer su doveli Hila, Huda i Klarksona na tim niskim pozicijama, a zadržali Džej Ara, Korvera i Kalderona, solidna gužva a teško da dva pristojna igrača mogu da se nađu) pa mu dali opciju da ode u Majami ni za šta (ili ono što je u NBA najbliže ničemu - teško zaštićeni pik druge runde).

Solidno glupa odluka Klivlenda, Vejd možda nije onaj stari, ali bi im sigurno doneo pobedu ili dve u tom plej ofu na čistu klasu. Ovo sad Džejms ne sme da izađe iz igre jer protivnička ekipa napravi dovoljnu zalihu i za 4-5 minuta koliko je on na klupi.

Verovatno će od Lava zavisiti da li će opet Klivlend izaći sa Istoka, on ima tu neku manje-više nebitnu povredu banged up thumb (ili po srpski bangav palac) što može malo da smeta šuteru, ali živ se čovek na sve navikne pa valjda će Lav ako bog da ako bog da, samo njemu više smetaju psihički problemi (bez zezanja, imao neke napade panike više puta tokom sezone, i tokom nekih mečeva je morao ranije da izađe zbog toga, čak je napisao i neki članak o tome). Ali ako se sredi, dovoljna je ta njegova standardna igra uz po neki poen ove grupe građana uz njih (i naravno Džejmsovo majstorstvo) da osvoje Istok. Jer najveći rival im je izgleda Filadelfija, koja stvarno ima lep tim, ali im manjka maaaalo iskustva.

6. Pa nije napade panike nego depra neka valjda? Priznao je kad je podrzao derozana, on je prvi izasao sa tim.

Pa lav je tu najbitniji faktor, fali njegovih 15/10 i korverovih 10.

Mozda zvuci glupavo ali mislim da im odgovara ovo sto nisu pocistili indijanu za uigravanje i vracanje lava u formu jer umor stvarno nije problem za nekoga ko je odigrao po >40min svake utakmice

Izlaze sa istoka sig(sig)

7. A micel je stvarno prokinuo, ovo su mj/lbj/kobi brojke. Mada ako pricamo o juti mora se pomene gober, lik im drzi odbranu

8. Pa verovatno je neki miks obe stvari, panika uzrokovana depresijom ili nečim sličnim
    https://www.theplayerstribune.com/en-us/articles/kevin-love-everyone-is-going-through-something
    Spominje i Derouzana.

Za Mičela stvarno bruka kako igra, i čini se da je najbolje legao baš Juti, oni bukvalno nemaju nikome drugome da daju loptu kad je gusto i kažu - izmisli poene, uglavnom se oslanjaju na timsku igru u napadu, svi po malo doprinose. Opet, osim njega, koji rastura.

A za Gobera je jasno da im je najznačajniji igrač, dok je bio povređen bili su raspad, ko je verovao da će se izboriti za plej of kad su bili daleko ispod 8-9 ekipa na zapadu, ako ne i više. I sinoć, čim je on upao u probleme sa faulovima (što mu se iznenađujuće retko dešava s obzirom na to koliko je aktivan u odbrani, ali i to govori koliko je dobro igra), Juta ispustila ogromnu prednost, odmah se otvorili prodori Vestbruku, što automatski ostavlja i mnogo više prostora Džordžu da prangija za tri.

9. Koliko je Oklahoma bila gotivna prošle godine, BAR MENI, toliko mi je sad odvratna, sve zbog glupog Karmela Entonija majku mu jebem, preneo je tu neku iritantnost i na Vestbruka koji je baš bio nekako ljubazna glavica BAR MENI prošle sezone.
    Sinoć 40 puteva imao, puši ga bre kornjačo uvek ćeš biti bednik.

10. Evo druže, upravo prodao 1200 kila jagoda šiptaru nekom, ti kako si prijatelju?

11. Meni zao dzordza sto je u oklahomi

12. Gradonacelnik indijanapolisa zvanicno zabranio “goaltending” hahahahaha

13. Ruki, 21 godina
    https://www.youtube.com/watch?v=mWmftrqaKBc
    Čuvali ga i Džordž i Vestbruk i Entoni, ma cela Oklahoma

14. Кад Вестбрук обуче црни дукс знаш да је био немоћан.

15. Ne bih da se ponavljam ali ovo su lbj/mj/kobi brojke a dzordza mi je iskreno zao sto je u oklahomi prosle godine se kidao sa lebronom u po a ove ga pocisti ruki u jednom od najskupljih timova

Vestbruk u dve utakmice 90 suteva lol

16. Kolko tripl-dablova je imao u seriji?

17. Kako je ogavan Ras, najogavnije lice enbieja od kad znam za sebe, možda Rudi kad je bio u Portlandu.

18. Ne volim ni ja vestbruka ali nemoj neko da mu je srao za broj šuteva kad u najbitnijoj utakmici sezone entoni i pg zajedno ne mogu da prebace 12 poena
    Edit: samo na ovoj tekmi msm inače ga treba polivati govnima

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.