НБА

1. Haha jebe ga ko ovna xd

2. е сад је намерно промашио да упише и офанзивни скок

3. I +1. Imam ga na drugom tiketu i skokove plus premalo ima bas. Imao nula u prvoj sad ima 2-3 fazon a 11,5 je granica

4. Ajmo sad malo neka asistencija za Korvera braćalu

5. sve moje obzervacije su govorile da Klivlend gubi ovu utakmicu, timski su slabiji od protivnika, ali proračun nije predvideo ovakvog Lebrona. čovek je jednostavno prejak

6. Rekoh ja da je sigurica kad si ti rekao da ce ga ispusiti

7. Dobro za lebrona je ocekivano ali sta radi bre tristan tompson koga bre zajebava sad hahahaha
    Edit: oladipo pickica mala sa mudima ko paperovi lesnici

Jedva cekam micela mudonju da gledam posle i gobera kako ceka hardena na obrucu (razvalice ih hjuston naravno i dace im harden 40 al nema veze)

8. baš htedoh reći, dugo nisam vido tompsona da je pokretljiviji od vezane vreće.

9. Bukvalno kad se samo jedan prikljuci lebronu sa ok partijom oni igraju dobro. Evo sad tristan avetinja jedini s njim igra(10p 9sk lol) ostali katastrofalni i vode 11. Lav i smit 2-7, korver 1-6, leri nens i klarkson 0-2 i grin koji je jedini do sada pogadjao nesto u ovoj seriji 1-4. Znaci bas odron svi bolje sutira filip covic ali tristanovih 10 je razlika eto

10. lebron igro 24 minuta. baš me zanima oće li 48 igrati do kraja. :D

11. Koliko je lud ju ju ju da uzme šuteva ko Vestbruk, postigao bi 80 poena

12. A krenuo je bio na klupu pa morao da se vrati da izvede bacanja zbog tehnicke xd ali obicno igra celo drugo tako da kapiram da u slucaju da ne bude bo vrv nece izlaziti. A evo prisli sad a on vezao dva promasaja tako da...

13. A iz nekog razloga nije sutnuo nijednu trojku(doduse jednu je hteo al gazio liniju) a ove sezone je fazon imao veci procenat za 3 nego bacanja xd. Mada je u po vezao 23-4 bacanja za redom pa ono. Valjda sto mu lakse da ih razgrce dole nego da sutira.

14. Ma da, probije ih kako hoćeš, ovo za trojke možeš i da imaš dan a i da mašiš sve, a važna je utakmica, gde da rizikuje

To ko kad igraš protiv nekog klinca basket ili samo protiv nekog fizički slabijeg, nek on trenira kolko hoće, nek ima tehniku, šut, kad je gusto, samo guraš pod koš pa da vidimo baš kako će da te zaustavi, e tako Lebron uglavnom deluje, kao da igra protiv dece

15. Pa deluje, ali deluje i kao da su mu saigraci takodje deca samo ometena.

16. idi j.r. u tri lepe

17. Pa ovi ljudi loptu ne mogu da prenesu, koji flešbek Vase Micića imam

18. Haha a jel se sećate Kevina Lava kad se tek pojavio, dok je bio u Minesoti, a svi u fazonu rodjena je nova bela zvezda a da nije Dirk Novicki, još bio i reprezentativac USA lol, a vidi ga sad, komotno bi ga Štimac stavio u džep

19. Nemoj Šomi to da pišeš, dobiće napad panike ako pročita tvoj komentar

20. Asam ga ureko za bacanja

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.