НБА

1. DeMar DeFrozen- choke. He no clutch.

I ostali komentari lolo

2. Dobro i lebron se ispromasivao u produzetku plus mu se stegla muda kad je krenuo na ulaz i mogao da proba da polozi pa je izbacio spolja. I ona “trojka” kad se sjebo pa mu isticalo vreme pa nije ni obruc pogodio. Al njega valja i razumeti igrao je seriju sa indijanom u sedam utakmica po 45min i sinoc onda 50 minuta jbg umori se covek a toronto igrao odlicno i onda se usrali ko pickice da su imali fazon degena ali mudonju lensa stivensona pobedili bi pa ne mozes od 16 suteva u poslednjih 5-6min da promasis 15 jebate

3. Jos derozan kao bas vazi za klac igraca daje 10+ poena u zadnjim cetvrtinama i to. I lagano je tristan avetinja opet bio tas koji je prevagnuo uz lebronovo hastlovanje. Lebron nerealan voljni momenat ima za nekoga ko je veteran, osvajao prstenove, oborio pun kurac nekih rekorda i onda ga vidis kako prenosi loptu, skace, asistira, daje koseve, kida se u odbrani, lupa rampe, baca se za loptu u publiku i to sve dok ga udvajaju i biju po glavi. Toronto vrlo lako moze biti svipovan posle ovoga ipak je ovo bio udar na samopouzdanje

4. lebronu bi bilo pametno da ne ide iz klivlenda

5. Niko normalan ne misli da reptorsi mogu da izbace lebrona fila sa druge strane ako prođe boston dobija klivlend

6. Pisao sam na nekoj od proslih strana da ce lakse dobiti toronto nego indianu.

A za filu nmg da komentarisem previse sam pristrasan.

7. Dobija toronto ovde, videcete picke WE THE NORTH

8. Pa fila im je najtezi moguci mecap na istoku. Fila i bas indijana. Reptorsi su im bas standardne musterije i jebe ih kako ih vidi, da ga je sluzio sut upropastio bi ih i ranije. Njega ili lava jbg jer ovako valancijunas lagano nije i izlazio na perimetar samo ih cekao na obrucu pa nije mnogo ni isao do kosa lbj

Meni deluje da ce biti pocisceni u max 5 utakmica

9. Bila i neka dobra forica tipa toronto se ubio u 82 utakmice da ima prednost domaceg terena sa klivlendom a lebron im ga oduzeo za 48+5 minuta

LeGoat.

10. Haha i dalje mi nestvarno sto blejis na redditu

11. Da pogledam highlights pa cu da vam kazem

12. Sto nisi gledao bio si negde jel?

13. Sere klivlend previse jos od serije sa indijanom, opet userska pobeda nece moci tako jos dugo, prve 3 ih prcao toronto jako, posle masili ibusrali se malo nema sta, derozanu braticu ne sviraju bas sve, a kurac ce toronto da omasi opet onoliko, fazon 5 suteva za pobedu su imali, i kurac ce jr smith i korver po 5 trojki opet, samo da nisu pukli psihicki sad ja msm da nisu, prca toronto ovo 4-3 ako ne i 4-2

14. Pa da, oni nece opet promasivati ovoliko ali zato lav i prvenstveno lebron hoce. Odigrao covek najgoru utakmicu sezone a nabio tripl dabl i pobijedili

Toronto = lebronove kuckice

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.