НБА

1. Pa ne moze preumoran je, sta li ce raditi u 6. I 7. Utakmici sad kad gasira

2. Pa za drugu ce vec biti odmorniji jer ne putuje upravo sada je oko njega 12 ljudi plus neki kiborzi i rade mu na oporavku misica

Dok tristan avetinja ima 9 ofanzivnih skokova nema zime xd

3. Dal je i onaj robot s kosova sad kod njega zna li se sta?

4. Nije taj robot je u bg sada

Dobija toronto moj kurac xd

5. Млатони
    Jebaće ih loše Toronto

pre 16 sati

6. Živi bili pa videli xD

7. Mlatoni i ja idemo posle pobede u sedmoj utakmici kod drejka da se drkamo malo gorece toronto

8. Toronto moze samo sledecu da pobedii onu tamo kod kuce. Klivlend ih kod kuce gazi. Mada i ova sad je upitna-dal ce se oporaviti psihicki pogotovo jer su pokazali da imaju muda ko lesnike. Ako npr krene lbj sa nekih 16p u prvoj ima odma da skinu gace i pisi 4:0

9. Uzeće toronto jednu nisu baš nju jork

10. Napisao sam da ako ne uzmu ovu za 1:1 onda nece ni jednu. Ako uzmu ovu bice 4:2 za klv

11. Стављам паре да следећу добија Торонто. ДеФрозен??? Шта је ово јеботе, због једне лоше утакмице га испљуваше.
    Ево ако изгуби Торонто узмите ми паре

12. DeCrap DeFrozen.

Choke-as Valanchokeunas

13. jebote na kraju golden state bandwagon ima ponovo lagano da se prošeta do finala i sa 4:1 da usere bilo koga ko im dođe sa istoka, nebitno da l' je klividž, dal su "craptorsi", da l' je bostan ili kojim slučajem Siksersi

14. ma ne verujem đoto da neko sa istoka može jednu pobedu da izvuče protiv gsnj

15. A kako će tek CP3 da čoukuje protiv GSW a možda cak i ranije

16. Toronto - Filadelfija finale istoka, ovamo hjuston gubi u 7 od golden stejta

17. Plakaće vam kralj malo ali bože moj

18. Морам да поновим свој пост од прије два мјесеца.

Хјустон осваја.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.