НБА

1. I izvadi embida napolje...pa popusite mi kurac obojica degeni jedni i trener i ti

2. Bas doktor. Samo se upalio pred kraj i resio utakmicu. A kad ga vidis onako tromog i grbavog mislio bi da ga jebe ko kako oce

3. Opet lebron mađija bazerbituje.

4. Au šta radi Lebron au au

5. Што се кладите јбт зар сте озб толко глупи

6. Kanada cela osjeća ukus lebronovih znojavih muda ustima

7. E Mlatoni, koji je rezultati u seriji sad Toronto - Klivlend nemam neta da pogledam? (HA, HA, HA)

8. Cao mlatoni imam jedno pitanje za tebe i autora arming van buuren, ko ce pobediti u seriji izmedju klivlenda i toronta?

9. E cujte sta sam smislio upravo: LEBRON IS THE KING IN THE NORTH.

10. Kao on je KING svakako al je IN THE NORTH zbog Toronta kao a proteze se i ta sladna nota GoT-a itd

11. nije IN nego OF

12. Псето или тролује или не зна амерички.

13. Pa ako je kralj na severu onda je in a ako je kralj severa onda je of

14. Pa u pravu je pseto

15. Pa jesam batke

16. Tako govnjivo dobija klivlend ove meceve sprdnja jebena
    Raps in 7

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.