Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nema sanse korvera da oteraju jer:
-Nema sanse da nadju boljeg sutera za sve pare (cak kazu da je lebron trenirao sa njim i zato popravio sut za tri)
-Kazu da se savrseno uklapa sa lebronom jer mu je spejsing brutalan
Ali hilovi, tristani(doduse on se brat otplatio protiv toronta haha) i klarksoni... najjace mi sto im je perkins tu hahaha
Najveći problem Klivlendu je Lav. On zauzima tu poziciju druge zvezde lažne, zbog kojeg svi i dslje shvataju Klivlend kao neki polusuper tim, a oni su ustvari opet Lebron i banda ko onomad
Fora je sto bi lav lagano mogao da bude druga zvezda da nemaju takav odron od tima pa lav mora da bude jebena petica i da siri rim protektore u sredinu da lbj ima put ka obrucu. Mislim, moguce je i da bi ga neke pokretljive cetvorke tek unistile ali zelim da verujem da bi nadoknadjivao to u napadu da je na 4
Moguce i da serem al gotivna mi je glavudza lav pa vrv nisam bas objektivan xd
Ti gledaš stvari malo previše ko da si neki Avdić lolo. Lik je sisa, uvek bio i biće. Koga širi i koja je šema nebitno mislim da je.
Е да, Корвера сам заборавио, лик за 7 милиона одлично одрађује оно што се од њега тражи....
Није Лав лош играч офанзивно, има и два ол стара у Кавсима, али мању плату има Пол Џорџ, а лик је бољи и офанзивно и дефанзивно.... Хил би био ОК да има Кларксонову плату, у Јути је добар био.... За Лава умотаног у фамозног Бруклиновог пика би могао можда неки Џон Вол да се доведе....
Ne znam što onaj Nens ne igra više. Kad god ssm gledao bio je zahvalan u svojim minutima, i u LA i u Klivlendu. Možda ja nešto ne vidim a možds je Lu glupi crnac. To je još jedna stvar - crnac trener ajde beži bre
Previše ste raširili temu, ajde da pričamo kako će Boston da prekine niz uzastopnih Lebronovih finala
Pa nece
Meni bre kalderon racionalniji i i od hila i od klarksona lol a bas slabo minuta dobija. Mada plej klivlenda je ono bas jedna nebitna stvar haha
Pol dzordz je doktor za lava ali je gospodin nedurent koji nije hteo u one sto su ga isutirali u po
Gvozd objasnio bih ti za klarksona ali ces mi reci da sam kole haha
A lagano bi mogli lav-dzordan da odrade i da izvuku jos nesto makar da im pokupe ove idiote pa da dovedu jos jednog sa poenima u rukama. Mislim da im bas fali rim protektor
Какви су, довешће Брука Лопеза и дати му 20 милиона плату....
Било је прича за довођење Лиларда, Дејвиса и Каваија, е сад колико је реално довођење Дејвиса и Каваија је питање, а за Лиларда је питање колико су способни....
Лу ће сад мењати мало напад вероватно и неки начин да сачува Леброна од Мориса, овај га је феноменално покривао, као Игудала 2015.... Колико ће успети не знам, ал' сигурно их шут неће онако очајно служити....
Pol Dzordzu zena iz Srbije je-Sasi Pavlovicu zena iz Srbije je
U kombinaciji sa lebronkom to je finale
Dovlaci ga onda
Ovaj Golden State je baš OP.
https://youtu.be/7vMvXOskAhY
Ko nije ocekivao ovaj odgovor LeGoat-a taj je solidan glupander
Brat bio ceo dan sam u sali prangijao, ova trojka za 25:15 je brutalna jbg
Jel se igra neki basket?
Dobar je. Nek odigra jos tri cetvrtine ovako i ja sam zadovoljan :d
Bostang ovo komotno može u 5 da završi