НБА

1. S druge strane, ni za Kavaija nikako nije moglo baš da se nasluti ovo na početku tako da sve je to i malo bacanje kockica, ćivot GM-ova.

2. Па то, и Тејтум и Браун могу да буду тако неки Дени Грејнџер (пре повреде наравно)/Џими Батлер ниво играча....

3. Ma san antonio istripovao od njega dankana(i razumljivo) pa da ne uzme max da bi imao saigrace a njega boli kurac jbg

4. Jel se zajebavate za tejtuma i brauna?

5. I Embid je bolji defanzivac od Dejvisa. Prosto imaš osećaj da na Dejvisa i može da se krene a na ovu dvojicu baš teško

6. Kako misliš tačno dal se zajebavam za tejtuma i brauna. Pazi, ja pričam u smislu kategorije lebron durent kari

7. Tejtum je veći potencijal od Brauna

8. Dobro gvozd jesmo trenutno na istoj strani ali nisu bas za poredjenje dejvis i embid/gober

9. Nije, gluplji je od Brauna i nema taj komandantski vajb :)

10. Sad se sa mlatonijem slazem, tejtum je sto se mene tice ogroman potencijal i veci od brauna. Simons-micel-tejtmun su bas da kazem potencijalcine

11. Braun mi je onaj lik što se krčka 3,4 sezone, Tejtum je kul ali je nekako momak lolo, i mislim da će to ostati ceo život

12. Бољи је Тејтум мало од Брауна, а руки је (добро једна година у НБа је само разлике, ал' јбг), мада не знам, скаути су их егал негде ставили....

13. Ja te mlade igrače dobre delim na te momke tipa Tejtum koji če odrasti i biti stariji i bolji jer to mora tako prirodno, i na one za koje se još kao mladi vidi i da su kajle i mačke. Npr Devin Buker to je, on je to.

14. Skauti gledaju svasta nesto ja nekako odma vidim dal ima muda da bude ubica ili nema, tejtum je u ruki sezoni preuzeo palicu posle povrede irvinga i prvi je strelac i asistent ekipe. Pritom je stavio na poster fazon po minimum jednog iz svake ekipe u karavanu xd. A zamisli da se gradilo oko njega(delom) i da se od ofsezone crtalo za njega...

Mada se dosta zanemaruje uloga big ala koji cuti i radi za ceo tim i kao najvece ime trenutno u ekipi gleda da se ne eksponira pa preuzme samo kad je frkica ko filadelfiju sto je popisao

15. A simons bi bas trebao da poradi na sutu za tri jbg zalosno je da mu se onako povlace haha

16. Ali ok u pravu ste, možda i Tejtum bude to.

17. Јес', Букер је исто одличан, мислим да су Кавси хтели њега у неком пакету за Ирвинга летос....

Хорфорд је и у Атлатни такав био, за Спарсе би био феноменалан....

https://hoopshype.com/salaries/cleveland_cavaliers/
    Солидан крш у екипи.... Кавси могу да оставе Леброна и све ово испод Османа.... Мада су фазон Хила вероватно и размишљали трејдовати на лето сад....

18. Simons treba da poradi na šutu bilo kakvom, ne samo za tri. Neki zastupaju mišljenje da treba da promeni ruku jer više vuče na dešnjaka, imaju i snimci gde šutira desnom na treningu i dosta bolje forma izgleda

19. Ништа већег око рада на шуту код Симонса неће бити сад током лета....
    http://www.philly.com/philly/columnists/david_murphy/sixers-ben-simmons-shot-jump-shot-76ers-offseason-training-20180512.html

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.