НБА

1. Lebron jebeni... Nek mi oprosti što sam nekada davno navijao isključivo protiv njega i radovao se kad on izgubi u Finalu!

2. P.S. Jokić je mnogo loš u odbrani!

3. Haha vrlo netacno, grin je jedna od najomrazenijih njuski od strane svih koji prate nba a ne navijaju za gsw. Makar ako je suditi po reditu

4. Uostalom lebron sad moze lagano da ode u hjuston i uzme jos 4 prstena ko iz picke i onda mogu da mu popuse kurac

5. lako je grinu se kurčiti kad artest više nije u ligi. kapiram da bi ga onaj unakazio nekim krošeom usred tekme

6. Eh ispade da Lebron uvek igrao s bogaljima, zaboravlja se The Decision gde se uživo objavljuje da nosi talenat kod tate Vejda u prajmu da mu ovaj pokaže kako se uzima titula, onda tamburanje od staraca Dalasa gde ga jedan Džejson Teri izjebao zaključao ponizio I u napadu i u odbrani, pa spašavanje od strane Alena, pa sledeće godine isto tamburanje od staraca SAS. I da vratio se u Klivlend koji triput u četiri godine pre toga dobija prvog pika i ima materijal da dovode igrače, gde je već Kajri i dovodi se olstar Love. Unakazili salary cap da naprave Lebronu tim za titulu, al neće nažalost niko kod njega pa moraju da preplaćuju Tristana avetinju i JR-a

7. Au, sve je gore i gore sto vise analiza prave

https://m.imgur.com/a/wDy4C68

8. хаха па краљ сам у арени био, е мој џејаре...

9. посвађале се руке ХДД

10. чекај јел ови намерно ово раде да би се причало о леброну као најбољем икад

11. ја мислим да је то тактика кливленда због продаје дресова, знају да свакако не могу да освоје титулу

12. стигла директива за смита

13. A kisele su NBA vlog glavice koje debatuju o tome ko je goat mj kobe ili lbj, sto su sve neizvučeni kiseli nelordovi

14. Kiseli Keni Smit u espn studiju debatuje

15. Gledao sam jutros neki klip koji “dokazuje” da je lebronova 2018 > mj 1993 i ono, ima poentu. To naravno ne dokazuje da je lbj>mj al dobra poenta.

Onda je za njim isao klip gde isti voditelj nabraja 10 najboljih u ligi i ukljucuje mu se neka prepicka koja pita a dje vestbruk lol pa je on naduva gotivan neki lik

16. Sve je to lepo al koja je svrha tih poređenja to mi nije jasno. Šta, pričaće neko za 15 godina deci "e ja sam imao prilike da gledam Lebrona 2018. godine koji je bio bolji nego nego MJ 1993."

17. Ps AGITUJE za lebrona ko da mu je zenin brat :D