НБА

1. Nadao sam se da ces prokomentarisati ovo sa okom da vas podsetim na milutinova pu

2. Evo podsetio si nas i ovako xD

3. AHAHHAHAHAHAHA KAKVA BUDALA OVAJ DEN GILBERT

4. Opa bato, Luka Dončić u Dalasu.

5. divac i vivax noobovi prve klase

6. Trae Young smrdi preko ekrana

7. Ova tema smrdi na 30-ogodisnjake sto zive sa caletom i kevom i cukaju tikete od 50 din pa gledaju nocu u pola 4

8. Reče lik koji je umislio da je neko mudo zato što vrti nekih 200, 300 hiljada (pozajmljenih) dinara presipajući iz šupljeg u prazno i kome je osnovni izvor prihoda igranje kladionice

Sviđa mi se potez denvera, tačno igrač koji im je potreban, jeste rizik, ali nije da su ga uzeli fazon sa 5. pozicije, a može višestruko da im isplati ako Portera zaobiđu veće povrede

9. Stvarno vas Maestro ubedio da ima 200k i da ih daje na kladžu, lol?

10. Kao da su to neke pare danas, što mu ne bih verovao

a to što ih daje na kladžu, ni to me ne čudi, poznajem sličan slučaj, lik nema posao, vrti sisteme tako već godinama i konstantno je na gubitku od nekih 20k, ali samo što im nije uzeo milion, uvek ga zajebe jedan par jbg

11. Kako PG izradi Lejkerse lol, a oni ga racunali kao siguricu i ne htjedose proslo ljeto da trejduju

12. Lebron u lejkersima jebem ti dan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.