НБА

1. I još mu doveli Stivensona I Mekgija, ludilo

2. Jezerasi will rise again

3. Dovesce mu i kavaija

4. Ali za stivensona sam oplakao haha kolko ga je malerisao lik

5. сад источну конференцију могу да угасе ко ће то да гледа јбт

6. Ili da boston-filadelfija opale jednu seriju i to ie to

7. Ko je najsrecniji povodom ovoga toronto je sig(sig)

8. Чини ми се да је Лебранко Джејмс прешо у Лејкерсе, као и Џавал Мекгее ХДД

9. Jel ja nesto propustam da vidim ili su Stivenson i MekGi igraci kalibra DzejAr Smita i Tristana avetinje i nista vise od toga?

Fali mu Kavaji ili tako jos neki ol star ako hoce napast' titulu preko Hjustona i Golden Stejta.

10. Hmmm mozda Hauard on je slobodan isto..

11. Kavai dolazi ove sezone u lejkerse, ako ne ove sledeće sig

12. Valjda će da odsedi i sledeću ako ga ne trejduju

13. Mekgi i tristan avetinja su isti kurac ali je stivenson cale za jr smita i lok daun defanzivac kojeg su doveli da zakljuca durenta, sve je podredjeno gsw-u kakav hjuston kakvi kurci

Potpisao je i koldvel-poup ako sam dobro ispratio

14. Valjda je istina i da kavai rekao ili la ili sedim celu sezonu pa idem dzabe posle, problem je sto pop nece da trejduje sa lejkersima a realno mogao bi dobro sa prodje sa ingramom i kuzmom npr

15. Nije rekao to. Zvanicna je izjava da je GM Spursa izjavio "Ne bi me cudilo da presedi celu sezonu ako ga ne pustimo u Lejkerse".

16. Pop je hteo tri pika ingrama kuzmu i još nekoga, i lejkersi nisu hteli da daju kuzmu

17. Pregovaraju i sa kazinsom valjda

18. Hahaha pa nisu kavaija ni trebali da dovedu kao slobodnog agenta nego trejdom tako da bi se oslobodilo mesta u kepu. Na kraju krajeva uvek mogu da preteraju kep pa da plate porez boli ih kurac
    Edit: i rendl 99 posto ne ostaje otud mekgi

19. Pa mogu, a i hoće siguran sam

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.