НБА

1. ti ces imati priliku da mi to kazes u lice uskoro

2. Uuuu jebace vas bombyyyy

3. dobro bombas, nije bas tako... ali imas pravo za ovo da se loze opasno na univerzitetske lige, sto mi nikako nije jasno. tipa najveci stadioni i najveca poseta na univerzitetskim "ragbi" utakmicama.

4. Pa kavai im je garantovao kurčinu i bez kazinsa lol

5. tako je i nikako drugacije, naravno da se nista ne moze generalizovati sto posto, ali nema te nba titule i radosti kao kad im koledz ekipa osvoji naslov... stane zemlja jebena tad

6. tipa prvih 20 stadiona po velicini u americi imaju univerzitetski klubovi pa onda dalas kaubojs ili tako nesto

7. sta vredi ja to da pricam psetu kojem je najdalja relacija bila gnjilane- becmen

8. doduse ima malo i to sto univerzitetski stadioni se prave od drzavnog novca na zemlji koju ne placas, a uz sve to i igraci igraju za dzaba, a timovi ili gradovi moraju da iskesiraju uglavnom za stadione pa onda jebi ga.
    najveci stadion na svetu u severnoj koreji, nista sladje nego drzavni novac da trosis...

9. U manjoj meri tačno... negde ispod 25% univerzitetskih timova u bilo kom sportu imaju bilo kakav dodir sa onim što se može nazvati državno finansiranje u nekoj meri, a ni to nije ono šta mi smatramo da jeste kad ti država daje pare, već su tamo školarine ogromne pa se vrlo mali procenat izdvaja za tu svrhu.

Velika većina je samoodrživa, tv prava su ogromna, bivši studenti koji sada imaju svoje biznise plaćaju ogromne sume za reklame svojih kompanija na stadionima(zbog lojalnosti univerzitetima prvenstveno) i još mnogo načina finansiranja...

jer kao što ti reče, sportisti nisu plaćeni, a to je u profesionalnom sportu 90% troškova, imaju da plate trenere i organizaciju... većina je čak u debelom novčanom plusu.

10. A igraci se krve jer se bore za profi pozicije gde ce i oni da zgrcu nenormalnu lovu

Nema to kad amer napravi nema da nema

11. In 20 years from now you’re going to tell your grandkids that once upon a time a team put together 5 all-stars just to beat one man.

Sve je rečeno odje

12. Grin ide. To je gotova stvar. Javio mi jedan sto racuna nesto preko polozaja zvezda i to.

13. Ah jadan Lebron opet sam protiv svih, usracu se

14. A realno brate dal im toliko treba da ga pobede

Pa i sad ako mu dodje kavai pokrvice se neko gore se iskenjao da im bez kazinsa nije bio dovoljan kavai sto je bila glupost verovatno bi islo u 7

Kavai je sam krenuo da ih jebe prosle godine kad se povredio a ne dva od top3 igraca lige, mecapovi kavai-klej i lebron-bilo ko sa sve svicovanjem na karija bi znacili potop gsw-a osim ako ih bas bas ne prokenja sut sto bi se sigurno desilo u najmanje dve utakmice

15. Ionako su bili ogavna ekipa i sad dodali kazinsa lol pa oni kao da traze sto odvratnije njuske a lejkersi crtane likove

16. Može li posle svog ovog vremena da prestane ta legendarna priča o kavaju i pobedjivanju vorijorsa da nije zaze, u najboljem slučaju bi izgubili u 6, ali eto povredio se i izgubili su u 4 jbg

17. Pa ne moze jer bi ih raskantao

18. Ajde druže polako kopipejstuj to na sirotinjsku spiku

19. Realno je igrao nerealnu sezonu tada plus su veterani izvlacili svoj maksimum a oldridz bio netele

Razmisljam sta bi mogli lejkersi sad, kavai i kembica mozda...nekako je opet malo jebate 5 olstarova imaju u ekipi.

Ali kavai i dejvis je vec puska usrali bi se u gsw

20. Pa ne najbolje da sad GSW uzme Žigu Dimeca i gospodina Hrubana da ih ne bi hejtovali ljudi što su mnogo jaki. Hoće da nastave da jašu dok su u punoj snazi, i treba da jašu kad su zaslužili, legitimno skroz

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.