Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jebati gsw. Ali mislim da grin ide iz ekipe.
A jel ima u NBA ono kao kod nas, evo dam ti ja platu 150€ na račun a 350 na ruke
Nema šanse za to. Mislim da je to radio onaj Rus kad je pazario Bruklin Netse, davao jd nešto Kirilenku ispod žita i žešće najebao.
A mislim da je za Kazinsa ovo premija. U NO nije mogao da dobije max, još je i izašao iz teške povrede, neka odigra više od pola sezone sa nekom statistikom 15/12/3/1.5, uzme prsten i ako bude zdrav ladi jaja u nekoj ekipi tipa Atlanta do 35-te. A jeste ovo sprdnja, superstar petorka u kojoj najstariji igrač ima 30 godina, jebem te bože...
Koji kurac kako kazins u gsu?
Enes Kanter ima najjace tvitove hahahahahahha
mada najebace za ono...
https://imgur.com/gallery/pEjLGqh
хахахааха
ма не брате серем ти се у нба више ако ће гс да сваке године осваја са све јачом екипом, само фали леброна да доведу догодине
ма лејкерси их ломе опуштено све
a dobro ovo što golden stejt radi je uvek mač sa dve oštrice, oni će za par sezona postati prevelika kurčina koja će na kraju sezone da završava kao 14. na zapadu i 27. sve skupa, evo živi bili pa videli
Haha a klivlend i san antonio nece?
Npr itd
da ali ovi će izgubiti svoj fanbase pošto imaju mahom bandwagon fanove i onda će ponovo intervjuisati ljude iz Ouklenda i okoline da nabroje par igrača koji igraju za GSW i oni neće imati pojma XD
Pa nece imati ni san antonio fanove kad ode leonard a 2020. navodno i Pop
Evo ga kari ima egzistencijalnu krizu što će nakon osam prstena da se raspadne ekipa
A dosta fanova će im i ostati i imaće renome kao lejkersi što imaju
raspadne se baza kurcinu, nije da imaju Omica pa se bune
drugo, jebe se amerikancima za mesto na tabeli, on ide na utakmice da pokaze kako je visa srednja klasa, da se bar dva puta nedeljno skine sa podgrejane musake jer zena ne stize da kuva od posla i da se kerebeci i mase rukama kad ga uhvati kamera na tv tajmautu, svi imaju svoje razloge kao sto vidite neko da turi vestacki plasticni kaziprst na saku i mase, neko da se dere kako se na kameri ne bi cula divousn....
amere rezultativno zanimaju njihov fudbal i bejzbol (prvenstveno u koledz ligama), tacka kraj.
Sad kad su doveli kazinsa lejkersima ni kavai ne garantuje finale
Bombas da se trudi ne bi bio ovoliko glup
brt za tebe sam ajnstajn jebeni kad se probudi ujutru u pola tri pijan da se isere... ne zajebavam se... najdobronamerniji savet, nigde nisam video toliko prepotencije bez ikakvog pokrica kao kod tebe, predji brt barem do Rumunije malo ako nista drugo
Ovo bombasevo je nesto najgluplje sto sam ikad procitao