Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma ja mislim da je ta priča o jadnom kazinsu kojeg niko neće izmišljena, lik je hteo u gsw
Nema pritisak da mora da igra vrhunski odmah po oporavku, uzeće prsten, a ako se pokaže da je onaj stari sledeće godine neki masan ugovor i to je to, od početka je to planirao, sve ostalo su priče za malu decu
Лејкерси би га исто добили на попусту за следећу сезону, али Меџик и Џини Бас су одбили јер им је, ето, проблем чекати га пола сезоне, што би било до јаја да је буцкили тражио 20-30 милиона.... Глупљи потез од Оклахоминог довођења Кармела....
А и фејловали су и око довођења Џорџа исто, Рендл им је отишао, пропустили да пробају са Казинсом за сићу једну сезону, лоше за сад раде, Вест би фазон око Леброна већ склопио до јаја тим....
Divac još jednom dokazao kakva je gluperda nudeći Lavineu 80 miliona za 4 godine, njegova sreća da i ovi u Čikagu nisu mnogo bolji pa su izjednačili
Tajler hanikat poginuo u pucnjavi sa policijom koji kurac
пази стварно шкк
Glupi crnci
Šteta, ispoštovao me uvek skokove plus.
Ripčina majstore.
Da l je realno ovo jbt.
I to ni manje ni vise nego mu SWAT jedinica banula na gajbu, bio zabarikidiran haha istripovao eskobara camuga
Pustio Sandokan MC-ja.. Nema, kara bato
https://www.facebook.com/bleacherreport/videos/10156337579746006/
Al prvi komntar pokidao lol
Ajd neka zivne ova tema
Пази кад дупли дуплог дуплака не уради нешто корисно на овом сајту напаћеном
Mora cenjeni plidu da vam ozivljava teme, mrcine jedne okoštene
другар пре неки дан случајно налетео на клеја томпсона како шета пичку у хонг конгу, није било два милиона кинеза око њега из разлога што знају само за карија и леброна па се овај сликао са њим, реко му да готиви србију и да смо луд народ, запамтио кузмића дегенерика сигурно
Denver napravio odlican poso, rjesio se onih panjeva napravio mjesta u kepu za sledecu sezonu, jes da su dali i pika prve runde al realno i koji ce im kurac, potpisali Ajzeu brata malenog za 3 M na jednu sezonu i idu u plejof, pa sta bude
Bjelica se vraca u Evropu.
I treba