НБА

1. za svaki centimetar se dodaje dve nedelje na oporavak, to je elementarno znanje degenko jedan sta ne lupaj gluposti

2. Pa popusis mi kragujevcanine mozda i njega (pola dzordza prim. aut.) ne bi mnogi hteli da uzmu dok je bio povredjen ali je u to vreme bio pod ugovorm sa indijanom pa nikog nije boleo kurac!!!!! A kako se oporavio tako je mogao i da se ne oporavi cujes li me??

3. Kažu da se hejvord baš brzo oporavlja jer je visok pišljivih 2.03, da je visok 2.24 ne bi se nikad u životu oporavio xd

4. Na kraju krajeva nije ni bitno što ga ostali timovi nisu uzeli, rezultat je da će ove godine golden stejtov kurac biti primetno deblji u njihovim ustima

5. Ja nesto kapiram da ce ih kazins razjebati iznutra. Ako je dosao samo da bi uzeo prsten i ako bude bio samo rim protektor i skakac popisace se po svima prelagano naravno ali ako bude drvio kurac kao sto zna ode sve u kurac

6. Pristrasan si previse jbg

7. Od mene ovako:
    1. Prodaj stan i kola
    2. Uplati da ce GS da uzme prsten
    3. Poigraj jbg

8. Pa nisu to Kingsi i Vlade Divac da ih Kazins razjebe ako mu se digne. A sigurno je i on svestan gde dolazi i da ne može da se pita previše kad ima 4 igrača ispred sebe i izlazi iz teške povrede i ko zna u kakvom stanju će biti

9. Pa nece ni igrati do januara ali opet...voleo bih da ih razjebe xd

10. Ovo što kaže mlatoni, kazins u gs će se po bontonu ponašati jer su favoriti i bez njega pa nema nikakve uslove da ih jebe, pre će oni nad njim da se iživljavaju sobzirom da vrvt ide posle sl sezone

11. леброн узима прстен ове године на никад јачем западу и доказује да је коза скип бејлис добија срчани лавар бол изјављује да је лонзо бољи играч од меџик џонсона млатони на апаратима

12. Oće ko i ove godine

13. и да ли је реално да се лик зове цоакилограм а да занемарује разлику у тежини између центра трута и бека газеле

14. Coa guglao samo visinu, masu preskočio

15. I na oko deluje Bugi kao debilko

16. Нека Буги не игра до априла, за плеј-оф ће бити опорављен, а то је најбитније, ионако ће бити први или други и боли их курац, а платиће га тек нешто више од 5 милиона.... Лоу риск - хај гејн су урадили са Бугијем и шишти им јаје.... И без Џерија Веста до јаја посао раде....
    Клиперси глупости раде неочекивано....

17. Uzeli su ga fazon samo da ne ode kod Lebrona xd

18. Лејкерси га пре тога одбили, а њима оде и Рендл па, ако продужи уопште, нека се јебу са Бруком Лопезом на центру....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.