НБА

1. Aj sve mi je ovo okej nekako, i Kajri u Bruklinu (oni zaista planiraju da naprave dobar tim u narednih nekoliko sezona, već sad imaju sasvim pristojan tim) i Kemba u Bostonu... ali zašto Džimi Batler oće da ide iz Filadelfije, i to pritom u Majami?

2. Hahaha Netsi pokušavaju iz trećeg pokušaja da naprave OP tim nakon onog davnog perioda sa Džejsonom Kidom, Vinsentom Karterom i Ričardom Džefersonom, i onim iz 2011. s Brukom Lopezom, Džo Džonsonom i Kevinom Garnetom.

3. Kajri, Durent i Deandre sve ti jebem

4. Hahahaha kakav meltdown Stiven A Smita se ocekuje sutra, jos da lejkersi ispuse za pojačanja i ja sam prezadovoljan

5. Durent propušta sledeću sezonu zbog povrede, tako da je mogao i za Zvezdu da potpiše.

6. Hahaha jebeni Niksi, opet izduvali

7. De si somi sta se radi?

8. Jebeni Knicksi su ladno NBA verzija KK Sledeća Sezona

9. Bil Simons ima preljubazan glas

10. golden radio voice ko pseto

11. Bobi u Dalasu kod Luke.

12. Lacio > orlando medžik

13. Ne možeš za 4-5 jebenih sezona da promeniš svih 30 NBA klubova!

Boban: "Hold my beer!"

14. Ej al lejkersi sa lebronom, obrvom i kavaijem sledeće godine. Prvi pravi supertim. Majami i voriorsi su bili op al nisu bili glič u matriksu jebenom. Bukv će imati 76 pobeda

15. Jos ako im dodje Iguadala...

16. Iguadala se valjda lozi na kevu od doncica

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.