Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kolison se penzionisao hoce da se posveti veri
Koji kurac za Mirotica ozb?
Kapiram da je mogao bilo gde u NBA da uzme 5 puta vise para nego u Barseloni
Čovjek želi da živi u svojoj domovini
Prije svega veliki Srbin
Svaka čast
Čuo je da će uskoro završiti Sagrada familiju pa je želio da prisustvuje lično.
Sve ovo oko Kavaja mi bukvalno liči na neki ovakav scenario:
Igraju Kavaj i DeRozan basket ispred DeRozanove gajbe u Njujorku i sad pita ga Kavaj "Je li brate kako ti i dalje ništa ne osvoji sa Torontom, ja da sam tamo odma bi uz'o prsten!", a DeRozan mu odgovara "A jes baš bih voleo da te vidim da dižeš pehar u ekipu u kojoj bre igra Kajl Lauri!.". Na šta mu Kavaj predloži "Aj onda brt da se kladimo da ću ja da osvojim prsten i to s tim tvojim Torontom sa sve Laurijem u ekipi, a ti dođi ovde u San Antonio i probaj da uradiš sad nešto kad više nema ni Dankana ni Parkera a bogme ni Đinobilija." I onda su se dogovorili da od svojih menadžera traže međusobni trejdi, naravno javnosti će da zamažu oči kako su obojica kao šokirani što su trejdovani.... I sad pošto je svoj deo opklade Kavaj ispunio, boli ga uvo da ostaje u Torontu.
Uh Đoto pa nisi baš morao ovaj post
Ti se ovdje sprdaš Đotu, a kad se izloguješ si niko i ništa, a Đoto je vlasnik željezničke stanice.
Otišo kajri u netse jebene
70M 6godina Mirotic u Barsi, Rasel izgleda u Lejkerse, Vucevic ostao u Orlandu
pa kakvi su to ugovori jebeno hahah primaju po 3-4 miliona dolara mesecno samo od kluba, de su jos sponzori i sranja, i kad ode na porez opet budu neke nestvarne cifre, de je to sve otislo u kurac...cuj 190 miliona za 4 godine
i koja je logika tu sad voriorsa da kuri ode u netse, i sta je njemu u glavi da ode tamo...najbolji suter svih vremena, od pocetka tu u klubu i kao nema mesta za njega ne razumem nista te trejdove nikako
Nije kari nego kajri irving
Kari ima ugovor mislim na 4 godine još čini mi se da je prošle potpisao novi ugovor
Kajri u Netse je očekivano bilo, dosta stabilnija organizacija od usranih Niksa
Boston se dobro izvukao s Kembom, ako uspeju solidnog centra za tih preostalih 4-5M da nađu biće lepa ekipa, a međuljudski odnosi će sigurno biti bolji nego prošle sezone
Bogdanović u Jutu bi bilo lepo za obe strane
koliko oni dobiju od te plate s obzirom na porez i na ko zna kakve agente koji se sigurno ugrade bas bas bas tipa kao bombas sto obavlja poslove za tog milijardera pa kaze po poslu mojih je 70% ti samo sedi i uzivaj
Neto im je u proseku oko 50%
U Nba sve zavisi od drzave tipa Kanada ima ponajveci a Texas najnizi, tako da npr. Trejdom u SAS Derozan je dobio 8M vise kesa na svoj ugovpr
Pfff ja tih 8M zaradim za 80godina, prodao se lik.
Pardon, 800 godina al isti kurac.
Horford u Kingsima jbt