Prijava

Оперисао је Зајон менискус, нема га 6-8 недеља, спрдао се фино у предсезони он, а вероватно ће и тројкама дати више пажње и озбиљније додати у репертоар ако не ове сезоне, следеће сигурно....

Lenard, i to bez Džordža rutinski sa Lejkersima. Lebron i Dejvis u poslednjoj četvrtini zbirno 2 poena, 1/6 iz igre, 4 greške.

I najbolji momenat utakmice kada kamerman pre reditelja skonta šta piše na majici.

https://streamable.com/fpuv4

kaze juce Zion williamson srao tamo u svlacionici u wcu i ovi svi TRENER pomocni osoblje sacekali i kad je on izasao prikrali se da vide u u usli tamo u wcu gde je srao on sve izmasio van rupe i videli u govnima mu neke metalne kuglice israo sve

Dobar je Zion, al za u drva

Jel se meni cini il je jokic nabacio jedno desetak kila od svetskog do sada, bas mi nesto nezdravo izgleda.

On ceo život nezdravo izgleda.

Dobar je Jokić, al za u drva

Mene Kavaji stilom igre podseča malo na Džordana, tj onaj ulaz gde se ugura u igrača pa se digne na skok šut.

Opasan igrač a skroman, rijetkost u NBA

Pobiše se Embid i Tauns [PHOTO-VIDEO], nastaviše trash talk i na Instagramu. Zanimljivo mi, pa dođoh do informacije kako je Embid izjavio da jedino sa Jokićem ne praktikuje treš tok, navodno jer ga ovaj ignoriše.

Zaglupeh se malo i čitao po forumima ko je još imao takav odnos, pa naiđoh na ovo kako Pejton priča o tome kako ga je Stokton ignorisao na terenu. Moćno. Na 11:50.

https://www.youtube.com/watch?v=u2-rFcFHh7U&feature=youtu.be&t=711

Obožavah Stoktona.

Iako smaraju sa Instagramom generalno, moram da priznam da je druga fotka (strelica desno) ovog posta fin šuk.

https://www.instagram.com/p/B4RWDJGnaj7/

Je l realno da Dončić onoliko jebe od početka sezone. A u zadnje dve tekme je neverovatan.

Makar je zapušio usta nevernim tomama tipa Pseto.

Denver prejuče stigao zaostatak od 21 poena u zadnjoj četvrtini. I svi kao vau, rekord i to.

Eno ih izgubili 16 poena prednosti u zadnjoj četvrtini i to negde na pola. Srecom izborili prosužetke. Tauns siluje Jokića.

O dobi Denver lol

Čim Tilmo nešto izjavi odmah znam da nije tako. Odem na statistike, Jokic na KATu 14PTS, uz 24 poena Denvera, Kat na Jokicu 10 poena uz 13 poena Minesote. Šut išao kurac I jednog i drugog, za dva poena jokic bio na 35%, KAT 36%. S tim što je KAT za 3 sutnuo 8 puta, pogodio jednom, Jokic sutnuo 5 puta, pogodio jednom. 3ast KAT, 2 izgubljene. 1ast jokic, nijedna izgubljena. Može se reći da je bilo tesno, ali reci da KAT siluje Jokica je bas nelol. Bukvalno, direktne statistike bas bas slične, čak Jokic ima blagu prednost. Plus mu se Jokic usrao u život sutem za pobedu.

Gde gledaš tu statistiku koja pokazuje učinak dok su zajedno na terenu? To kako Tilmo gore zapaža me generalno smara kada se govori o učinku protiv određenog igrača. Isto tako pre neki dan je Embid imao 19 poena i 15 skokova, a gledao sam utakmicu, otprilike je 15 poena i 10 skokova imao dok je Plamli bio u igri. Onako odokativno.

Tilmo, ja mislim s njim da sednem na piće pola sata, sutradan me zatiču obešenog o kvaku, to je taj tip crne rupe od čoveka

I onda odeš na offense i nađeš KATa isto. DEF je KATov učinak protiv Jokića, dok je Minesota u napadu, OFF je kada je Jokić u napadu.

Adžadžadždadža, sin traži od sudija da daju tehničku ćaletu.

https://streamable.com/xi6dq