Prijava

Kolin mi je postao jako gotivan, sa sve ovim njegovim seljačkim, farmerskim šarmom porodićnog čoveka. Ne ide putevima senzacionalizma poput ovih sa ESPN-a. Jokiću i Mareju kao tandemu dao 9/10, što je možda malo preterano. Mada, sviđaju mi se sve više njegove analize.

https://www.youtube.com/watch?v=Sd1bzZcig0E

Pa Harden, Vestbruk i Durent su bili saigrači u Oklahomi, kako ništa nisu osvojili jbt.

Oklahoma neće Krisa Pola, pa ločina. Da l' CP3 postaje novi Karmelo Entoni lige? Jer ma koliko on bio među najboljim plejmejkerima zna se da nikad ništa nije osvojio, da je u pitanju 34orogodišnjak koji već dve-tri sezone unazad redovno kuburi sa povredama, a uz sve to on traži ogromne ugovore. Ako ima neki tim kome fali plejova u ekipi, i kojima neće biti problem da bace malo više para jedino bi taj takav tim mogao biti zadovoljan CP3em.

Jebiga godine ga stigle, nije on postao toliko loš igrač da ga niko neće zbog toga nego mu je ugovor medju najgorima u ligi. Oklahoma izmedju ostalog učinila Vestbruku pošto je najviše hteo u Hjuston da ode, još dobili pikove. Sad im ne treba pošto s ovom ekipom ne mogu ništa pa gledaju da ga zavaljaju nekom

Pa kažem još je on odličan igrač, jebe ga ugovor i što kuburi sa povredama najviše.

Ne jebe ga uhovor definitivno hahah

hahahaha realno. Pol će narednih godina tako da se kurči i traži trejdove, a pošto ga samo ove kante od timova sa pikovima mogu primiti a jako je nadrkan i arogantan, obići će sve vukojebine lige :D

Za dve godine Pol rezerva Šruderu ili Dža Morantu

Zna li iko zasto Raduljica igra u Americi? Vidjam ga vec mesec dana igra po privatnim pikap tekmama, je l to sprema neki dil?

https://www.youtube.com/watch?v=-HF443wYd4g

Evo ovde je igra sa Trejom i Lamelom.

brt koja je poenta da ides na basket ako ti niko nikad ne dodaje loptu

Zašto Memfis ne želi da zadrži Iguodalu?

Pa koji će im kad idu u rebilding, a ima dobru tržišnu vrednost da mogu da izvuku za njega nekog mladog igrača ili pikove

https://vukajlija.com/forum/teme/43219-nba?strana=525#post_3997317

Napisah ovo nakon drafta, a sad vidim da se najishajpovaniji prvi pik ikad povredio. I to koleno. Mislim, nisam otkrio toplu vodu, vidi se čim ga pogledaš i uporediš sa njegovim stilom igre da se taj neće naigrati u karijeri.

Nije se povredio, odmrao je. A kao razlog su naveli povredu kolena, da se opravdaju što ne igra pred domaćom publikom po prvi put.

Tako bar pišu, videćemo da l će da igra prvu tekmu.