Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A ovo što kaže bata šmoklja za Nikse 70ih. Frejžer, Vilis Rid, jeste to malo mitomanija, onaj njegov povratak povredjenog na teren, 7 tekma sa Lejkersima... ali svakako je bolje od odlaska KD u tim koji je prethodne godine imao 73-9
Naravno, uvek za anderdogove
volis ideju bed bojsa. sto je ok, ali to je prepricana prica koju je neko stariji koji je navija servirao.
sto se istine tice, da si stvarno zivao u 80tim mozda bi jebeno psovao na sva usta i isli ti na kurac sto prljavo igraju, a sudije im povladjuju jer imaju zvezde itditd, sto pricate za bulse, lejkerse i ostalo, a deca u 2030 ce da pricaju kako to bilo kvalitet a ne ovo danas.
Probao sam u nekoliko navrata da gledam Denver uz oklon od brata Jokare i mislim da kapiram zašto ih ne vole kao franšizu i zašto Jokić možda ne bude MVP. Imaju nešto sirotinjsko. Jedini kojih mogu da se setim da su u tom rangu su Kingsi. Čak nisam siguran ide li još neko u tu kategoriju. Mislio sam da su tu Minesota i Memfis, ali su oni čak i gotivniji od gorepomenutih. Možda samo Vizardsi spadaju u tu kategoriju najvećih kanta timova. Nisu likeable. Iako u Kaliforniji, u jednoj od najboljih klima na svetu, opet je Sakramento kurac. Kao dva nebitna sina Srđana Đokovića. Čak i Marej ima nešto pacovsko, što prosto jeste iritantno, tako da nije čudo što je u Denveru.
lebron brate, to je bio igrac, tad se igrala prava kosarka, gledao sam u dokumentarcu. ovo danas sve pozeri
sto se istine tice, da si stvarno zivao u 80tim mozda bi jebeno psovao na sva usta i isli ti na kurac sto prljavo igraju, a sudije im povladjuju jer imaju zvezde itditd, sto pricate za bulse, lejkerse i ostalo, a deca u 2030 ce da pricaju kako to bilo kvalitet a ne ovo danas.
Hahahh koje žešće proseravanje. Pa šta ako je priča prepričana, svejedno se desila, i izuzetno je kvalitetno dokumentovana snimcima i svedočenjima osoba koje su tu priču stvarale i u njoj učestvovale. A ovo drugo tek niđe logike. Ako ih gotivim sad sa ove distance, zašto bi ti logička pretpostavka bila da bih ih zapravo mrzeo da sam živeo u to vreme hahha nikakvog smisla nema.
dever ima sitan mentalitet od uprave do navijaca, ko sto kazes za kingse, klipersi i ostali sto nikad nece da budu sampioni. nemaju taj sampionski stav - vise mrze lejkerse nego sto misle da mogu nesto dok lejkerse boli kurac za nagece.
imaju te fore kao aj da sto dalje, sto znaci da ne ciljaju na titulu.
sampionski tim bi iz sve snage sjebao blejzerse, da igra u prvoj rundi sa lebronom, sa ciljem da ga izbaci u prvoj rundi i pokaze ko je glavni sad, ne bi bezali, kako bi pravili kalkulacije, kurac palac, da ispadnu na kraj od tog portlenda.
nece da osvoje nikad titulu ako ne promene to.
šta sere celt, pogledao 2 utakmice
samo dođe da toksiše smarač
Sudije povlađuju bed boj pistonsima hahahhahah au jebote, Bil Lejmbir čita post i ne veruje, onaj fantomski faul nad Karimom u šestoj tekmi u finalu 88me kad su svirali i faktički spasli lejkerse i onemogućili pistonsima da umesto dve titule vežu tri, tu su im u stvari sudije povlađivale.
koliko si utakmica bed bojska odgledao smokljo? cenim 0. ili mozda 2 kad si imao 4-5 god.
to je to.
nije tvoje misljenje.
Bravo, Klipersi, ne znam kako sam njih zaboravio. Mada opet su oni blizu Lejkersa, ogrebu se o malo prestiža, a opet su vrata do vrata. Mada su počeli da se kurče bez pokrića. Sećam se kad je Bohor pisao da je prelep osećaj kad imaš ortaka koji ne može pa plati i da prati u nečemu, pa je super osećaj kad možeš tom nekom da platiš a da njemu ne bude bedak. E sad su Klipersi lik koji do skoro nije mogao da plati i sad se kurči pred nekim cavama kao (Bohoru): "Šta ti bre meni plaćaš, jebem te u usta!"
kao sto ni bombasevo nije ni jedno.
nemoj za primere da se hvatas, nemam pojma, jedem govna bukvalno.
al nemas ni ti :P
koliko si utakmica bed bojska odgledao smokljo? cenim 0. ili mozda 2 kad si imao 4-5 god.
to je to.
nije tvoje misljenje.
Nisam odgledao nijednu jer su igrali pre nego što sam mogao da ih gledam. Zašto me to diskvalifikuje od formiranja sopstvenog mišljenja o njima ne razumem? Ok ako je to preduslov brate idem u arhivu da odgledam svaku tekmu koju su ikad odigrali, pa onda ćeš mi valjda dozvoliti da oformim mišljenje o njima. Ili ne može, mora da bude uživo prenos a? E jebiga onda, niko ne može da ima mišljenje i da diskutuje ni o čemu što nije sopstvenim očima gledao i to isključivo u trenutku dok se to dešavalo. Pišete gluposti
nema smisla prepirati se oko ovoga. ne kazem da su oni los tim, daleko bilo, primeri su ilustracije.
samo kazem da je cudno da ako imas 30 god, da pokopas po secanju i kao omiljeni tim navedes neki koji nikad nisi gledao, pored gomile timova koje si gledao, koji ti ostavili neki utisak ili stavec.
ne najbolji, omiljeni.
i to zacinis pricom o sopstvenom misljenju koje formiras.
Na jutjubu ima desetine celih snimaka tekmi Bed Bojsa, odgledao sam sigurno 5-6, uglavnom da vidim Jordan rules, i sigurno, sigurno, da sam tad bio rodjen, pre bih navijao za Detroit, a ne za Dzordana. Ali sve je to sad nebitno.
Meni je neprežaljen Durant ipak... I dalje tvrdim najbolji kog sam gledao uživo, ako izuzmemo Dzordana, njega sam u Buls fazi uhvatio jednom mozda u zivotu uzivo. Bolji i od Lebrona. Samo da nije krenuo putem 2 najgnusnija supertima. Nije morao baš ni da ostane s psiho Raselom u vukojebini Oklahomi... Al odi makar kod Dejma pa vas dvojica probajte, odi u Nikse, probaj da im vratis sjaj. Ne, ode kod karija smrada...
Solidno trolovanje, skoro sam se i primio na trenutak moram priznati. Al zabole me kurac ionako čekam da počne milvoki pa ću nastavim da drvim kurčinu ovde iako razgovaram sa loše informisanim trolom.
Ja kao vrsni poznavatelj istoriografije košarke i ljubitelj viteške igre pod obručima imam puno pravo da kažem da su mi jebeni Mineapolis Lejkersi sa Džordžom Mikanom omiljeni tim, ukoliko mi se za tako nešto nakrivi kitica. I to baš tom rečju, omiljeni. Šta kao, Pit Maravič igrao pre nego što sam se ja rodio pa nemam pravo kad vidim kompilaciju njegovih asistencija na jutubu da se uvatim za glavu i pomislim šta koj kurac pičke materine koji bog košarke. Ne kapiram taj argument šta kao, ma to što ja sada vidim to su samo najbolji momenti njihovih karijera, ili neka spinovana propaganda koju neko gura da bi me naterao da volim rendom timove i igrače iz prošlosti?? Šta? Sa kojim motivom uopšte?? Ili ovaj kao neki kink-shaming, 'omfg, kakav čudak, on ceni košarkaše koje nije mogao da gleda uživo, neki ljudi su stvarno nenormalni'.
Pokušaj trola solidan, mora malo bolja egzekucija, malo bolje baratanje informacijama i argumentacijom.
da, durant jeste kvalitet koji je igrao u losem timu, pa onda u jurenju prstenja ostaje kao senka u timu koji pravili drugi, i onda sad u netsima verovatno nece nista da osvoji i to je to.
to je i jokiceva mislim sudbina, ne verujem da ce sa nagecima da osvoji prstenje. ili ce da ostane tu dokle moze da ostane legenda, i mooozda jedne sezone mu se poklopi ko novickom pa osvoji, ili ce da ide po super timovima da cak i ako bude najbolji strelac, asistent, stagaznam opet nekako bude 3. opcija.
htedoh na ovu mikijevu pricu da se nadovezem za nagece. ako odes na redit na lejkerse, najpopularniji postovi su neki hajlajti lebronovi, nesto o kobeu itd.
odes na nagec redit, najpopularniji postovi zadnjih mesec dana jebi lejkerse, svi mrze lejkerse, necemo lejkerse zbog sudija ne zbog lejkersa, AD je padavicar.
ne zajebavam se, bukvalno je tako. zato ih svi gledaju cudno u najmanju ruku.
Kako Durant igrao u losem timu, imali 3 mvp-ija plus Ibaku. Samo je tu trebala neka normalna korporativna njuskica 2012 da najuri Rasa, zadrzi Bradu, i tu dovede nekog random Konlija i bili bi dinastija. Ali ima i to prokletstvo sirotinjskih klubova, malih tržišta... Nikad šampioni neće biti Denver, Memfis, Minesota, Sakramento, Indijana, Orlando (iako imaju diznilend), Milvoki, Klipersi... Sledeći novi šampion (ove godine uzimaju Netsi, al to ne racunam) biće Atlanta. Jako crnacko uporiste, veliki grad i lice fransize u obliku Janga
na to mislim