НБА

1. Atlanta je klasican BLM grad, osvajaju za dve tri godine

2. Nemoj nam te Trifors spike batke molim te, barem su ovakve teme bile okađene od tih teorija zavera. Atlanta ako osvoji sa jebenim Tre Jangom sečem ti kurac, pogotovo sad kad su najavili da će malo manje da sviraju ova sranja što rade on i harden.

3. nece, mala je atlanta, iako vazi to.

ako bi za nekog novog reko, to je filadelfija. slicna prica ko to, samo vece trziste.

4. Omiljen tim Ajversonova Filadelfija naravno, mada su bili krš generalno. Bilapsovi Pistonsi takodje, jer em su od košarke napravili timski borilački sport i pošteno su se makljali, em je tu bilo i kalitetnog basketa. Sparsi jer su znali košarke i oduvali prepotentne Lejkerse par puta. Bio je simpatičan i Hjustom sa Timekom i Mingom, al ništa nisu napravili. Trenutno - Atlanta, jer su prezanimljivi, Filadelfija kad ono govedo sedi na klupi, i Finiks ponajviše, jer su opasan tim na svim pozicijama, imaju 2-3 sjajna igrača na klupi i igraju super košarku. I Majami je dopadljiv. Od ostalih jedino Denver zbog Jokića i to je to.

5. Ali da, Atlanta je opasan projekat nema šta. Šuterski su fenomenalni, jaki su na lopti, a Kapela dosta dobro prati ovu usijanu glavu kad se zaleti pod koš. Teško je braniti ih pošto Tre ume i da podeli lopte i da udje pod koš, mada generalno upropasti dosta napada i izbaci ljude iz takta. Kapela je dobar pod košem, Bogdanović, Lu - mogu u prodor bez problema, Snel opasno gadja a i Galo ume da spakuje 15-20 poena još uvek. Ni odbrana im nije loša. Kontam da će izbaciti Nikse.

6. Ma Tibs bratina zateže to ja mislim, biće tvrda serija u svakom slučaju. Atlanti inače fale i Deandre Hanter i Kem Rediš koji su u početku sezone bili starteri, tako da su ono baš DUBOKI kad jebu ovako jako i bez te dvojice. A i do jaja je da imamo i na istoku nekog našeg ko ima solidnu minutažu, tako da NAPRED ATLANTA DO POBEDE uprkos Treu Jangu i iznuđivanju retardiranih faulova.
    EDIT: Vratio se Hanter ipak nisam ni vido da je igrao u prvoj utakmici, odlično, što više tih mladih crnaca u rotaciji to bolje.

7. Može neko da mi objasni od vas što obožavate bed bojse, zašto? Bukv makljanje baš slaba tehnika i ciganisanje, zašto ne bi gledali nfl, nhl, ili u krajnjem slučaju mma?

Atlanta sa jangom kao najboljim igračem neće nikad osvojiti ništa jer je jednostavno prevelika rupetina u odbrani, što bi došlo do izražaja čim bi naleteli na neki tim sa jačim krilima

8. Može neko da mi objasni od vas što obožavate bed bojse, zašto?

Bukvalno je rendom trening voriorsa iz 2017 zabavniji od šampionskih ranova pistonsa

9. Ružna je to košarka, svakako. Volim ih jer nije bilo lažnog krljanja u usta sa rivalima, svi smo drugari, svi smo woke, ajmo otvoriti jos jednu skolu za crnu decu, ne, otvoreno su mrzeli svakog i tukli su se.

10. Krece finale cle-gsw, kari i lbj se ljube u usta , jebes ti to

11. Može neko da mi objasni od vas što obožavate bed bojse, zašto? Bukv makljanje baš slaba tehnika i ciganisanje, zašto ne bi gledali nfl, nhl, ili u krajnjem slučaju mma?

Ja lično zbog priče, zbog kako ga oni tamo zovu NARATIVA. Gotivim kako su ušli i raskecali taj circlejerk koji je u to vreme postojao, tu neprikosnovenost Lejkersa i Seltiksa, Medžika i Birda. Pa onda sve te sitnice oko sklapanja tog tima, kako su redom draftovali i trejdovali da bi sklopili tu grupu koja će na kraju uspeti da razjebe taj status-quo. Pa ta grupa igrača, ta mešavina ličnosti i njihovih pozadinskih priča, Rodman i početak njegove priče, Čak Dejli kao glavni autoritet, ne znam meni se baš svidela cela ta njihova priča i istorijat.
    A ovo za makljanje i slabu tehniku brate slažem se da je donekle bilo toga, ali ljudi baš onako jedva čekaju da ih etiketiraju i obeleže ih tom kategorijom tabadžija, a Pistonsi su tad igrali stvarno objektivno lepo u napadu. Imali su jednog od prvih visokih streč igrača u Lejmbiru, koji je bio jedan od pionira ovoga što danas svaki tim ima, taj SPEJSING. Bekovi Tomas i Dumars, izuzetno nadareni i tehnički potkovani igrači. Nekako najlakše ljudima da ih pogledaju i samo kažu ma brate oni lemali u odbrani i na tu foru dobijali sve. Jeste, to je bio veliki deo toga, ali kad pogledaš rezultate njihovih utakmica u to vreme i uporediš na primer sa onim Pistonsima iz ranih 2000tih, ipak je kod ovih prvih tu bilo dosta poena i igralo se napadački, nisu mleli protivnike kao ovi drugi tako što su ih držali na ispod 70.

12. Pa dobro u suštini tvrda priča i david protiv golijata tema, i ovo zapata što kaže bif, jasno. Ja lično ne obraćam pažnju na tu neku priču, bitno mi je samo da teče lopta da to bude ljuta košarka i sudije da ne sviraju sve

13. Jedino sad za finiks navijam protiv lejkersa zato što ajde i da istolerišem onu glumu protiv voriorsa, ali kad je lebron krenuo da umire posle boks auta kris pola jebenog, pa video da ga niko ne gleda ustao, došo tamo gde je tuča, i pao na koleno, to je neki level ciganisanja koji ne mogu da izdržim jbg

14. Imali su Pistonsi i Džona Salija. Za njega Liza En tvrdi da je najveći.I prilično sam siguran da nije mislila na košarku.

15. Mene prva sjećanja za enbiej vežu za Supersonikse. U tim godinama samo gledaš ko može moćnije da otkine obruč, nije baš da kapiraš pikenrol i napad u trouglu, a Šon Kemp je bio jedan takav.

16. Ono kucanje Kempa nad Listerom top 3 in-game kucanja sig (sig). Možda i top 1.

https://www.youtube.com/watch?v=l2GaAWdHwsw

17. Ne moze ljuta kosarka bez beef-a.

18. Meni najjace kucanje kad je Deandre poslao dušu Brendonu Najtu u Valhalu, a telo kod fotografa.

19. To jeste bilo brutalno, ali respekt za malenog Najta što je uopšte pokušao da spreči onu grdosiju, koji li je kurac tražio tu, al bar će ostati IMORTALIZOVAN kao deo tog postera.

Ovo rame uz rame s Kempom isto: https://www.youtube.com/watch?v=_GiLII8vw4A

I ova sekvenca: https://www.youtube.com/watch?v=ueEYhkWNRVI

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.