Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mada na papiru su Dejvis, Lebron i Vestbruk bili kao favoriti lol
Dramond*
Westbrick počeo da kuka kako mu nadimak Westbrick utiče na mentalno zdravlje i moli ljude da prestanu da ga zovu tako. Sigurno će sad da prestanu i neće još više da ga zovu Westbrick.
Били би Лејкерси апсолутни фаворити 2014. са овим тимом....
Нема шта да кука Рас, не може ни ДеРозан да убоде тројку па јебе са Булсима....
hahahahaha Memfis - Tander i jedni i drugi izašli u belim dresovima identičnim :D
Hhahhahahh kakav cirkus.
Inače gledam nešto statistiku, Dalas skoro uvek igra ove tekme sa malim brojem poena, dele prvo mesto sa Klivlendom po najmanjem broju poena protivnika (103.7), nisam ih nešto ispratio ove sezone, jel zna neko zašto je to tako? Mislim ako imaš Dončića koji ti igra najviše minuta, pretpostavljam da u odbrani imaš igrača manje u suštini, šta se dešava onda? Fini Smit, Kleber i Pauel su bogovi odbrane? Luka je u stvari solidan defanzivac? Kid je dobar trener? Kokoškov u stvari zadužen za defensive scheme? Šta god da je, samo nek nastave, treba nam malo ta stara mesarska košarka u ovo doba rokanja trojki u prve 4 sekunde napada.
Mavse sam ove godine pogledao ni jednom kad bolje razmislim. Ne znam ali drže se, dobijaju.
Pomeren sat u amerike a kod nas će tek tamo za dve nedelje, sad sve tekme sat vremena ranije nego obično, noćaske konjušar ide na noge Embidu u pola 1. Poslednji put igrali jedan protiv drugog pre dve godine i kusur, al izgleda da će Embid da odmara ovu jer juče morao da igra produžetke protiv Orlanda nesrećnog. Pičkica je ako ne odigra ovu realno, direktan dvoboj dva od tri glavna emvipi kandidata.
Jeste šupak ako ne igra, nadam se da će ovaj u tom slučaju da ima spakuje 47 / 12 / 14
https://i.imgflip.com/68oq8m.jpg
Ode Denver na 7 mesto, smeši im se plej-in
А јбг, Бостон се средио у задња два месеца, играју одличну кошарку, мада могу да задрже шесто без проблема, Минесота има нешто тежи распоред, играју једну међусобну, а Денвер има кући 7 утакмица (једну међусобну) а Минесота 6....
Još malo pa će kraj sezone, kolika je kvota da će konjušarko da ispuši za emvipija? Urotiće se protiv njega judeomasoni i daće Embidu 1/1
Ko ga jebe što ne igra za repku majmun
+++
haha hejteri
Shek lobira za jokaru ali mislim da je sve uzalud, Embid ce biti mvp pogotovo ako fila bude prva na istoku sto je izvesno gg
Bila juce vest ne znam jel neko kacio ovde negde sam video, uglavmom mislim bulsi imaju pazite sad
0-16 protiv timova iz vrha haha
E moj derozane chokeru
Urušili su se sjebale ih povrede načisto, valjda će se vrati Bol do plejofa pa da bar zaliče na neki kurac ali mrka kapa najverovatnije.
seltiksi osvajaju ove god, paz sta vam kazem
Ako osvoji jebeni Ime Udoka sečem kurac.
iz nekog razloga oni statisticari projekt 538 predvidjaju boston, finiks, milvoki i denver kao favorite za titulu. sto, jebem li ga, znaju nesto sto mi ne znamo.
dosta su dobri oni sa pogadjanjem, posto hvataju gomilu statistika pojedinacno za igrace, vesti itd.
moz ih koristis ako se kladis. https://projects.fivethirtyeight.com/2022-nba-predictions/