НБА

1. Тежак распоред имају Лејкерси, поготово јер и Пеликанси играју релативно пристојно, а оформили су екипу која би кидала пре 7-8 година, ући ће вероватно у плеј-ин, ал' ван тога без Дејвиса ће издувати курчину све и да Леброн убаци 50 поена....

https://www.nba.com/news/kia-nba-mvp-tracker-2022
    И Дончић би морао да се нађе у озбиљној конверзацији за МВП-а, а Монти Вилијамс тренер године деф....

2. Ste vidli ovo od sinoćke? https://streamable.com/h3tjnr
    https://i.redd.it/wbklie6s8up81.gif

99.9% sam siguran da Bartona ovaj uopšte nije izblokirao, nego krembil nije uspeo da prebaci prvi obruč. Kakav li bi seks na oči pravio konjušar kad bi igrao sa iole sposobnim igračima.

3. pa nije, vidis da mu ruka u mrezici i da samo skocio iza

4. Pa da, drugom rukom ga verovatno odguruje pa mu zato poremetio šut. ŠUT jebote ispod samog koša si pa umuvaj je nekako el si toliko operisan.

5. Denver 43:17 prva četvrtina protiv Indijane u gostima lol.

Jokić 12p 7sk 5as, u prvoj četvrtini.

I sad će kouč Meloun da ga ostavi na klupi do kraja utakmice.

6. Naravno, poluvreme završio sa 19p 7sk 5as..

7. Vodio Denver 47:17

Sad je 91:89 za Indijanu hahaha

8. Pisa jokara surovo, tri pobjede u nizu mvp titula je blizu

9. Jel konjusar stvarno zvanicno podrzao vucica za predsednika?

Cenim da mu misko dao papir da potpise :)

10. Njegovo pravo. On ionako nikad neće igrati za repku, da bih imao neke moralne začkoljice da li da navijam il ne lolo. Random dojajni igrač Denvera, tako ću ga pamtiti.

11. Vucko mora da je bas bas ocajan kad vuce kartu "Jokara potpisao da me gotivi" vrv ce debeljko dobiti dodatne povlastice za ovo pa ce pored konja drzati i zirafe i bele nosoroge ako je preostao jedan par uopste..

12. ništa čudno, ljigav lik potpisao za ljigavog političara

13. Штета за пораз од Минесоте, могао се Денвер борити и за четврто место, Далас је изгубио од Визардса и још им је следећа гостовање Баксима, а Јута је у распаду (мада они целу сезону играју тако да један месец имају скор типа 10-2 а онда следећи 2-10)....

А и не може Ембид са Харденом у тиму бити МВП да га јебеш, фала курцу сад су и Букера испоштовали коначно....
    https://www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-april-1-edition

14. Ne znam dal si gledo ono sinoć, ja stvarno više ne mogu da verujem šta radi onaj Barton i šta mu je sve dozvoljeno, postalo je već nepodnošljivo. Lik je zasrao toliko napada, imao je jedno otvoreno kucanje koje je uspeo da promaši, užasan igrač koji ima previše slobode i previše samopouzdanja u svoje sposobnosti koje su izuzetno ograničene. Ne bi me uopšte čudilo da izgube obe preostale tekme koje igraju protiv Fejkersa koji su kesa za punjenje svim timovima u ligi i da završe u plej-inu na kraju.

15. А јбг, док се не врате МПЈ и Мареј остаће он друга/трећа опција са Гордоном, који је господин један велики....

16. Ne gledam mnogo nba, ali na par sto sam gledao barton ostavlja utisak nekog ko bi mogao da ima koristi od ladjenja ponekad.
    Tipa krene utakmicu, pocne da promasuje, i onda se desi nezamislivo: zameni ga trener kad nije po redosledu ono kad menja ceo prvi tim.
    Onda sedi malo, oladi glavu, smiri emocije, sabere se da nastavi da igra normalno i da nece da ispravi promasaj tako sto silom napravi jos 5 pa ga pusti opet posle.

To je tezak tabu u nba, cini se, a barton bi bio jedno 2x bolji igrac da praktikuje to.

17. U normalnom svetu da ali u svetu gde ce svaki mega giga star da se naljuti jer si ga zakovo za klupu jer se izivljava i promasuje - tesko.

Dva takva izleta i vec bi krenuo da hejtuje trenera, u svlacionici atmosfera kancerogena toliko da pokupis rakcinu posle 2 min boravka tu, trazi se trejd, black lives matter, vratite obamu

18. daleko od toga da se razumem u sve to ko neko ko je trener, ali mi nekad izgleda da previse prate "pravila" i sta publika ocekuje a premalo vode utakmicu.

ono, barton je, kao i iznenadjujuce veliki broj igraca tamo, tehnicki dobar igrac, brz, precizan, jak, al slab u glavu. ne ono kao da ne ume da igra, nego da ne ume da bira kad ce sta.
    i takvima kad krene oni odlicni, a kad ne ide, oni ocajni.

i sad umesto da ga pustis i imas 50% vremena dobrog igraca, 50% vremena ocajnog i sveukuopni doprinos da bude 0, bolje da imas 2 ili 3 takva da ih menjas da svako igra u periodu kad je dobar, a kad vidis da skrecu kola sa puta da ga zamenis. povecas verovatnocu da ce neko da igra dobro.

nisam vidjao to do sad u denveru.

19. meni je kancerogena atmosfera ona koja se drzi na koncu da ne mozes da objasnis to igracima kao koncept.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.