НБА

1. Ne samo u denveru, nego u celoj ligi se to ne viđa. Tačno se zna ko koliko minuta ima, ko igra u kom periodu utakmice, izuzev nekih povreda ili problema sa faulovima koji poremete taj dosadni status quo. Zato me nervira što imaš 7 igrača na klupi a većina timova upotrebljava samo 4, najviše 5. Pa koji će ti kurac ovi ostali onda? Samo za slučaj povrede ili faulova šta? Pa mamu mu jebem dal ne mož da osetiš kad nekom ne ide i da makar probaš nešto drugo. Jebem li ga, to mi uopšte ne deluje kao TIM, nego kao skupina individualaca.

2. jbt imaju milijarde, dovedi jednog psihologa da poprica sa svakim kog zamenis tu na licu mesta, da nije to zbog toga sto trener mrzi tvoju sustinu zato sto si crn/gej/beo/ruzan nego zato sto si usrao 3 napada zaredom, i da se opustis malo kad se vratis, sve je ok.

3. To rade sad svi treneri i van NBA samomozda u manjoj meri, Radonjic je npr u Zvezdi bio dosledan svom planu ko igra koliko doslovno do u sekundu. Sad slabije pratim ali verujem da se nista nije promenilo.

4. ko sto rekoh, ne znam, mozda je tako bolje na duze staze. mozda.
    nit sam igrao kosarku za neki tim, niti trenirao, nego onako pricam iz razuma.

mozda sjebes igrace tako, ako menjas hijerarhiju u zavisnosti od situacije.

5. Да може боље и другачије играло би се, јбг, да је само један од двојца Мареј/МПЈ ту било би другачије јер би се другачије делиле минуте на бековима и на крилу, овако имаш Мориса и Бартона и гомилу ликова на бековским позицијама и на крилу (Боунса једино нећу да нападам јер има добре партије иза себе и руки је) који су по тренутној форми рођени да дођу у Химки и пишају по Евролиги.... Форбс и Риверс скроз разочарали....

6. Ja nekako imam osećaj i Durant da dođe u Denver ne bi se promenilo mnogo. Sve se vrti oko Jokića, daj mu 5 Bodanovića i 5 Zek Lavina i to je to. Nema šta da se šara.

7. I udjem na fejs i prva objava

Nikola Jokić u poslednje 4 utakmice:

38 pts, 19 reb, 8 ast. 14/21 FG
    37 pts, 13 reb, 9 ast. 15/19 FG
    26 pts, 19 reb, 11 ast. 9/17 FG.
    35 pts, 12 reb, 8 ast. 13/15 FG

Stvarno neverovatne brojke jednog centra, po svim statističkim parametrima Nikola je najkorisniji igrač lige i ove godine.

Bukvalno sam vuče Denver koji je na skoru 46-32.

Magija.

MVP.

8. cek bre ima nba u normalno vreme?

9. Utripuju se ponekad vikendom tako, da. Kako sam jebeno znao da ima da choukuju protiv lejkersa neverovatno. Nije bio Dejvis u ponudi u sokeru inače stavio bih trista milijardi evra na preko.

10. Dobro ajde možda nisu izgubili ali nije trebalo da bude ovolko gusto ovolko dugo. Koliko bi do jaja bilo da nisu usrali protiv minesote sad bi lagano mogli da se bore za četvrto pa možda čak i treće jer je gsw u padu.

11. odavno nisam gledao uzivo denver. par stvari mi upale u oko
    - kolko god kenjali po reditu, jokic definitivno dobija mvp tretman. kamera non stop na njemu, u odbrani moze da bije po rukama kolko mu volja bez faula, kad gusto pridje igracu dobije faul itd. zasluzio je, al da ne kenjamo vise kako ga ne postuju. sto bi rekli amerikanci "household name" je sad.
    - lejkersi mnogo slabi u odbrani. ne znam sta su pravili sa super timom, ali odbranu ne igraju. a ni napad bas nesto.
    - vestbruk je ruzan ko lopov. znam ja to, ali me uvek iznenadi. i dobro igra. ali je proklet da nikad ne igra u dobrom timu.
    - ne moze denver daleko, mnogo sve ide preko jokica. u plejofu ce ga tuci mnogo vise.

12. Celte od kako je taj status dobio tamo ovde je u tolikoj meri postao kesa, nebitan lik skroz
    Kao i Djokovic kad je bio uhapšen voleli ga svi ko brata sad je samo kosovarčina prokleta

13. jokic je jedno prvenstvo u reprezentaciji udaljen od toga da mu lize kurac cela nacija.
    mozda je bolje za sve nikad da ne igra ustvari.

14. Naravno da je bolje. Sad i da dodje biće koji ces nam sad kurac kad si se nafatirao para itd idi jebi se tamo sa crncima

15. nije nam bio dosta sujeverni mesija antivakcinas sto u isto vreme grli drvece i krsti se, pa cemo sad da pravimo od lika sa asbergerom sto voli da timari konje i boli ga kurac sta prica i sta se radi.

bolje da ostane tamo i da ostane legenda. da je tesla kojim slucajem imao bilo kakve veze sa nama, ne bi bio najveci srpski naucnik nego cudak sto pisao losu poeziju i zaljubljivao se u golubove (tru stori).

volimo da upoznajemo idole.

16. sad je samo kosovarčina prokleta

uvek to i bio je

boli ga kurac sta prica i sta se radi.

Briga ga sta prica i sta se radi osim kad su izbori vidim, tada iz amerike pruza punu podrsku predsedniku lolz

Da zanimljiva je ta teslina fiksacija goluobovima, od zaljubljivanja do toga da mu golubica javlja da mu je majka umrla tako sto slece na njegov prozor i iz ociju joj izlazi svetlost itd. Isto tru stori.

Tesla bi glasao za zavetnike.

17. ja mu dajem benefit of the doubt dok sam samo cuo vucica kako evo potpisao jokic me podrzava, dok ne uzme i kaze nekom javno ja sam za vucica.

gledam iz moje perspektive, da sam neko uticajan odavde i da imam bilo kakve veze sa srbijom - ne bi imao problem da kazem da podrzavam izbornu volju gradjana sa strane, bez obzira sta ja biram ili volim. to sto je demokratija pokvarena u srbiji je druga prica, ali ako imas nekog na vlasti, hoces da saradjujes sa tim narodom, ne mozes tek tako da dodjes i kazes e, ti nisi vlast. mislim mozes, ali ne menjas ono sto jeste.
    ono, gledaj madjarsku i orbana, tako nekako sa strane vidis ako nisi deo toga, i neces da budes u igri.

i mogu da vidim kako bi se to pogresno razumelo, i verovatno ne bi demantovao na sva usta, jer boli me kurac sad da se jebem "tamo"

sad, jedno 99% nije ovo, nego covek glasa za vucica sa bracom, njegovo pravo, ali dajem mu benefit of the doubt, nije on nista rekao.

18. Jokić 16-17 konja mamara
    bodgan oscilacija bodganovic kosharka basket WOW
    nemanja belicija Stomak (belly)
    pokushevski pokushava ruchni poku
    jovan teodosic iz miloshte milosh
    bobi barjaktarevic dzinovic mudo marjanovo da mu daju da se igra

i naravno dzej

Moja prognoza za evropsko prvenstvo : počasno sedmo mesto osvajamo još 4 pa odlič(je)no

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.