НБА

1. Prejebo metatarzalnu još odavno, jebem li ga što toliko traje oporavak, izgleda da se baš usro.

2. Šteta baš. Oće uzeti ovo Boston večeras? Biće borba opasna, Durent mora da se pokaže, Kajri će biti standardno odličan, ali mislim da ovi dobijaju.

3. Ala se Simons nagledao dobre košarke iz prvog reda, svaka mu čast.

4. Bilo bi odlično da im drknu jednu od ove dve u gostima sad, i onda ih reše u 5 a ne u 6 ko što sam predvideo. Mogu oni to, Tejtum je odličan defanzivac na Durentu, samo treba da ne sere Kajrija ko što ume i lagano. Simons ako se vrati pojačanje za boston XD

5. Ne znam, biti je ili ne biti za Bruklin ova treća, ima da potegnu samo tako. Mada teško igrati protiv ovih, u istom su tempu od prvog do zadnjeg minuta.

6. Na koga ide pobednik serije?

7. mnogo dobar ovaj Boston, daj ako ne mogu čikago četnici nek uzmu bar napaćeni irci titulu

8. inače dobar vam je RD Live za sve prenose svega

9. E za ovaj prst u oko vredi da mu se najebe milosne majke. Tamo pri kraju tekme kad bude bilo očigledno da je metla nadam se nekoj konjušarskoj pesnici u magarčevu vilicu. Sudije naravno i posle gledanja kažu običan faul. Sprdnja.

10. daj neki HD strim

11. Čekaj on je i Hardenu beše zabo prst u oko?

12. Ne mogu ni da popamtim više šta je sve uradio čamugar, ali ne sumnjam da je i za to odgovoran. Noga u Adamsova jaja se ne zaboravlja.

13. Realno gsw mora da izgubi ovu, inače će Kazins nekoga okapiti.

14. Au šta napravi Bouns

15. bons hajland je ono sto bi barton hteo da bude, al nije.

ako melon sad uzme i ne ostavi ga sa jokicem, nego cuva kao za jebem li ga sta, posto nije prvi tim ili tako neki kurac debil je.

16. Kazins odradio opasan posao, as usually.

17. Eno ga Bouns vratio se na klupu a ušo Moris što kurca ubaciti ne može. 300 iq

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.