НБА

1. http://oi38.tinypic.com/dw71p0.jpg
    oplako sam hahahahahhahaha kakav kralj
    GET CHICKS OR DIE TRYING hahahahahah

2. Pa jebote, od toliko utakmica oni prenose Oklahoma-Hjuston. A ne znam da li su prenosili možda jednu utakmicu do sada na SK. U tri kurca!!!

3. Imaš prenos preko neta :)

4. A znam, ali nije to to. Televizor je televizor. Može tehnika da se razvija i sve to, al mi je merak gledati utakmice na teveu.

5. не да се хјустон а

6. Много добар меч, баш занимљив за гледање.

7. Jebi holivudske fensere!!1
    Elem, naiđoh na jednu dobru analizu i poređenje dva najbolja PF post-Jordan ere. Iako se naprženi klinci primaju na ovo đubre i još uvek kupuju njegove dresove, ipak je gospodin The Big Fundamental institucija. Zanimljiva analiza.

8. Ajmo Lejkersi do preokreta!

9. Ma Dankan mađija! Mora sad dodmori malo da preokrenu Lejkersi :D

10. Kako mi je drago što sam ostao budan da pogledam ceo meč. Baš je bio vrhunski. Malo mi je i krivo što Hjuston nije dobio, bila bi zanimljivija serija, ali super je i ovako. I jedan mali oftopik: ostanem i dalje budan i naletim na ovo:
    http://www.youtube.com/watch?v=5O2MbpaOQto
    :D

11. колко сам се сморијо кад је гарнет испо онаква пичка у оном кошкању с оним ликом. баш смор а важио је за мађију и прелџију који не да да га се дрка.

12. ај нек нађе неко снимак тога.

13. Lejkersi dobijaju sweep i metlu u guzicu. Boli me kurac, da igra Kobiša i mario bih. Ovako nek' rade šta oće, pozerčine. OKC isto daje sweep onim kurotnima. Miami - sweep. Memphis možda uzme jednu tekmu Clippersima. Boston će uzeti jednu tekmu onim drkadžijama iz NY, nemaju šanse bez Ronda. Curry jebe! Imaju realnih šansi da izbace Denver, volio bih.

14. Kad garnet nema ronda da ga brani lol

15. Trpaj glupe Kliperse, sto da ne?

16. Pol popustio malo jbg, al' to je taj Memfis, skokovi 45-33, ali izbaciće ih LAC.

17. veceras ce boston ojebati nikse

18. Voleo bih da prodje Memfis...ne volim ove Kliperse nikako.

19. Ja ne volim Memfis, mrtva, snagatorska košarka, puna grubih faulovima. Ne mož' gore.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.