Inače, uspeli su ATL i IND da skupe 159 poena, lepo. A ja mislio biće dosadna serija. E KANAME DALA INDIJANA 69 JEBANI SU U TOJ POZI VIŠE NEG' ŠTO SU JEBALI
Kao i za klač šuteve. Iskenjali su se sa Lebronom samo tako, a nisu stavili ni Kobijeve trojke protiv Toronta ni Montu Elisa protiv Hjustona ni Džej Ar Smita protiv Šarlota i Feniksa i ni nijedan šut za pobedu Džoa Džonsona koji je imao makar 2 epik šuta. Jebo im ja mater sa Lebronom i propagandom da je postao klač igrač. I izbacio bih sve što nije džampšot sa liste i aupičkumaterinu, zna se da je mnogo više klač mirna ruka pri šutu nego prodor.
Džonson najklač igrač ove sezone, 8/9 šutira u poslednjih 10 sekundi, a oni nijedan šut da mu stave, ovo je najveća nepravda od polufinala sa Turcima na SP 2010.
Steta sto ovakva ekipa kao Hjuston igra PO, bez obzira na rezultat u regularnom delu, Dalas bi itekako namucio Oklahomu npr. , Juta bi takodje pruzila bolji otpor nego Hjuston, jeste da im je prva sezona u PO, ali je utakmica od nocas bila smesna.
JEBAĆEMO TE DŽANKI!
Inače, uspeli su ATL i IND da skupe 159 poena, lepo. A ja mislio biće dosadna serija. E KANAME DALA INDIJANA 69 JEBANI SU U TOJ POZI VIŠE NEG' ŠTO SU JEBALI
Meni bi u prva tri kucanja bio Kobi protiv Netsa, Barns preko Pekovića i DeRozan preko Mozgova. Ne sviđa mi se izbor uopšte.
Kao i za klač šuteve. Iskenjali su se sa Lebronom samo tako, a nisu stavili ni Kobijeve trojke protiv Toronta ni Montu Elisa protiv Hjustona ni Džej Ar Smita protiv Šarlota i Feniksa i ni nijedan šut za pobedu Džoa Džonsona koji je imao makar 2 epik šuta. Jebo im ja mater sa Lebronom i propagandom da je postao klač igrač. I izbacio bih sve što nije džampšot sa liste i aupičkumaterinu, zna se da je mnogo više klač mirna ruka pri šutu nego prodor.
Mislim koji kurac, Bošova trojka protiv SA je bila bolja od obe stvari koje je Lebron uradio jebem ga usta.
Džonson najklač igrač ove sezone, 8/9 šutira u poslednjih 10 sekundi, a oni nijedan šut da mu stave, ovo je najveća nepravda od polufinala sa Turcima na SP 2010.
A što je Golden Stejt napravio strašan posao kad su trejdovali Elisa u Milvoki, Klej Tompson se sjajno pokazao, biće od njega odličan igrač.
REEEEEJMONND FELTON
JEBO TE MELO MANČO.
felton ih sahrani, Boston je očajan.
A mogli su da odrade zadnji napad bolje. Inače Čendler dva ofanzivna skoka u zadnja 2-3 napada, al opet ovi omašiše.
morali su bolje, sta su prokockali, spasao ih je za sada Melo
sa onim promesenim slobodnjacima, i sa silovanjem u poslednjih nekoliko minuta
Biće metla izgleda.
Džejson Teri, ko bi reko.
preživeli Kelti
Hah, preživješe. Ej, a da nisu razjebali Dalasa, ne bi Maveriksi bili u ovakvom kurcu. Eto vidi Terija i Čendlera kako igraju, a i Kid.
A dobro, Melo imao loše veče, bez Smita izgurali nekako do produžetaka. Svejedno im ne gine polufinale konferencije.
Steta sto ovakva ekipa kao Hjuston igra PO, bez obzira na rezultat u regularnom delu, Dalas bi itekako namucio Oklahomu npr. , Juta bi takodje pruzila bolji otpor nego Hjuston, jeste da im je prva sezona u PO, ali je utakmica od nocas bila smesna.
ON: Spursi i dalje jebu
Vidi se koliko im Kobi fali.
Sto, treba im tviteras u ekipi? Metla glupim Lejkersima...jos da Memfis odradi posao protiv Klipersa i to je to.
Puca mi kurčina za Lejkerse, nego mi krivo zbog Kobija.