НБА

1. Warriorsi - mašina za mlevenje mesa... kad odu preko 110 nemoš da izgube.

2. ГРЕГ ЈЕБАО ЛЕЈКЕРСООААААА....

ManUtdOwn18
    I izbacio bih sve što nije džampšot sa liste i aupičkumaterinu, zna se da je mnogo više klač mirna ruka pri šutu nego prodor.

Зна се да је клач задњих 5 минута утакмице у којој је максимум 5 поена разлике.... А и извођење задњег шута је небитно - ако је некоме лакши шут него улаз онда је нормално да ће ићи на шут, а ако је некоме лакши улаз него шут онда је нормално да ће ићи на улаз....

Вориорси до јаја одрађују посао.... Чак и без Лија....

3. Кол'ко је оно Коби повређен? Нешто дуго су рекли, ал' заборавио.. Је л' целу следећу сезону не игра?

4. Znam to Dipere naravno, ali lepši su mi klač potezi iz šuta nego iz prodora pa mislim da shodno tome na listi 10 najlepših treba da budu šutevi. Nisam rekao da prodor nije klač i da je samo poslednji šut klač. Ali veću težinu nosi poslednji šut nego šut na pet minuta pred kraj tekme.

5. Zajebi to, kad mi neko kaže klač znam da je bacio sa dalje od 5 metara u zadnjoj sekundi.
    To je za mene klač i šupičkumaterinu.

6. Klač može da bude i sredinom prve četvrtine. Diskutabilno je to, poenta je da su to ljudi sa mudima i srcem i dobri su u tome (džabe ako uzimaš šuteve a prangijaš k'o da kamen bacaš).

7. Redži Miler klač jebač čoukera i silovatelj Spajka Lija!!!
    Krivo mi je što je Alen oborio neke rekorde Milera. Ali je Miler meni puno gotivniji od ovog što se seli iz kluba u klub da osvaja prstenove. Šta je iduće? Golden stejt ili OKC :DDD
    It's Miler time!!

8. Bolji igrač Miler, kako nije.

9. Deron jebe, mada ostali štekaju, Bullsi se drže na 7 razlike, al ne mogu preko toga.

10. Саће Кари добори и рекорде Реја Алена....

11. Džejsone, i Vuka je uz tebe! Bravo!

12. jebemu Memfis, šta su se naložili

13. Još se naj debil povredio, ne može niko ni 10 poena da da, 2 dvocifrena a idukurac 'bem ti košarku i jebeni Memfis sa najružnijom igrom u poslednjoj deceniji dobija seriju...

14. Pozdrav Bandi heeh, sta si bese ono reko, Pol tovari Memfis?

15. Pa bio sam u pravu lolol

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.