Bolje, al' ne dovoljno. Indiana je bolja i standardnija ekipa, zato i vode u seriji, nema tu mogo polemike. Ne mogu da šutnu 16/45 dva igrača i da se dobije, zajebi.
Haha, ovo je već bilo u jednoj utakmci. Nije svako zaštićen kao igrači Oklahome i Majamija, pa da se svaki flop svira. A i ko ga jebe kad je međed pa ne zna da igra bez faula. Hibert ćaća!!
Ajde, ajde nemoj da vam Manča sad objasni kako je Valensija bolje krilo od Gecea i Rojsa, tišina mori vi njemu tu našli da pričate nešto. Njujork bio bolji a debeli je dominiro al je Tole namestio! TOLE LOPOVE!
Ma meni su ti Niksi smiješni. Zna se da je glavni u Nju Jorku Amare, a debeli će uvijek biti debeli. I nek se goni i on i onaj istetovirani šesti majmun.
Ajde, ajde nemoj da vam Manča sad objasni kako je Valensija bolje krilo od Gecea i Rojsa, tišina mori vi njemu tu našli da pričate nešto. Njujork bio bolji a debeli je dominiro al je Tole namestio! TOLE LOPOVE!
A rekao sam da su nas očukali u prvom ali da smo u drugom bili bolji. Sve u svemu gledano oni su bolji bili, to nisam doveo u pitanje nijednom.
Prošle godine Valensija bio najbolji igrač Junajteda zvanično, ove godine jebi ga. Hoću reći da je prošle godine i igrao bolje od njih dvojice.
Melo izdominirao prvo poluvreme, u drugom nije on ali je Njujork odigrao dobro kao ekipa kao što sam rekao već.
A i ko ga jebe kad je međed pa ne zna da igra bez faula.
Pa je l' si video šta su mu svirali dva puta lolol.
Nisam gledao, ali smiješno je reći tako za nekog superstara, jer mu se u toku sezone a i u plej ofu svašta svira.
Čak i LeBron nekad dobije ličnu. Jednom čak i tehničku.
2010. Lejkersi eliminisali Oklahomu, osvojili titulu.
2011. Dalas eliminisao Oklahomu, osvojio titulu.
2012. Majami eliminisao Oklahomu, osvojio titulu.
2013. Memfis eliminisao Oklahomu...
Jebeš ti prvo poluvreme, šta ćemo za ostala 24 minuta? Odigrali su loše obojica, ekipu šut ne može da drži u životu i da donosi uspehe, niti će ikad.
Pa druga dvaesčetiri minuta su odigrali bolje Niksi nije sjebao ništa. A i lepo je počeo, posle su ga sjebali sa faulovima.
Bolje, al' ne dovoljno. Indiana je bolja i standardnija ekipa, zato i vode u seriji, nema tu mogo polemike. Ne mogu da šutnu 16/45 dva igrača i da se dobije, zajebi.
Haha, ovo je već bilo u jednoj utakmci. Nije svako zaštićen kao igrači Oklahome i Majamija, pa da se svaki flop svira. A i ko ga jebe kad je međed pa ne zna da igra bez faula. Hibert ćaća!!
Ma meni su ti Niksi smiješni. Zna se da je glavni u Nju Jorku Amare, a debeli će uvijek biti debeli. I nek se goni i on i onaj istetovirani šesti majmun.
A rekao sam da su nas očukali u prvom ali da smo u drugom bili bolji. Sve u svemu gledano oni su bolji bili, to nisam doveo u pitanje nijednom.
Prošle godine Valensija bio najbolji igrač Junajteda zvanično, ove godine jebi ga. Hoću reći da je prošle godine i igrao bolje od njih dvojice.
Melo izdominirao prvo poluvreme, u drugom nije on ali je Njujork odigrao dobro kao ekipa kao što sam rekao već.
Nisam gledao, ali smiješno je reći tako za nekog superstara, jer mu se u toku sezone a i u plej ofu svašta svira.
Čak i LeBron nekad dobije ličnu. Jednom čak i tehničku.
Agustin čovek pao iz čista mira dok se Melo gurao sa Vestom ili tako nekim. Bum, Melu lična lol.
Za mene nema dileme, Oklahoma ima najbolji kriterijum. I to me iritira, jer je često baš očigledno.
http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/233201/Kingsi-ostaju-u-Sakramentu-Dzord-Maluf-posle-odluke-pobegao-u-toalet
Drago mi nekako
to bre! kingsi jebu!
E moj Kevine, 5/21 i promašen šut za produžetke usta te jebem.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/260298_641532849193433_1140619791_n.jpg
Playoffs MVP- Tyshon Prince.
Tayshaun* lololol.
Bulsi noćas herojski izgiboše. POkazali su muda i srce onim šminkerskim govnima iz Majamija. Od mene imaju veliko poštovanje.
Jaka stvar, bitno je da ih je ojeb'o. Pokazali muda, al' Majami pokazao veća lolol
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941535_641536909193027_471154980_n.jpg
Memfis dosvoji lagano!
2010. Lejkersi eliminisali Oklahomu, osvojili titulu.
2011. Dalas eliminisao Oklahomu, osvojio titulu.
2012. Majami eliminisao Oklahomu, osvojio titulu.
2013. Memfis eliminisao Oklahomu...