TucanKamen
U je mnogo je teško kompletnom Majamiju da natrpa osakaćene Bulse.
+1
K'o što smo i konstatovali, kad debeli i ludi zakažu kod Niksa, tj. kad ne mogu ambar da pogode, Niksi naravno puknu kao pička. Upravo sinoć.
GSW nije mogao sinoć, jednostavno, Curry.
A DA LI ĆE MAJMUNI ZILJAVI SPORTKLUBAŠKI DA PRENOSE JEBENI MAJAMI I JEBENI ČIKAGO?! Jeeeeeeeeeboteeeeeeeeeee. Ako su gledaoci opet odlučivali oko toga šta će da se prenosi, nas definitivno treba izbombardovati bar još jedno 10 puta.
Ma nisu mogli jebenu trojku da ubodu u prvom poluvremenu, 0/6 za 3 poena. Nisu ambar bre mogli da pogode. Zakazali obojica, ja kažem. 6th man of the year trebao da ide Jamalu.
Sta vam je ljudi, prolaze Sparsi lagano :D
Džanki je ko oni penzioneri što čitav dan vise pred zadrugom i govore, ma gdje ćeš ti na Ruse, sila je to, eeeej. Mala, daj još jedno!!
Sparsi su to, izvuci ce se.
Sta vam je ljudi, prolaze Sparsi lagano :D
A taman sam mislio da će Spursi proći...
Čampi Teletović se vratio.
Mora neko iznenadjenje da bude, tipujem na Golden State
po mom mišljenju, GSW ukoliko iznenadi Sparse, može lagano do velikog finala. U naletu su strašnom
Ja ću da navijam za kozlić.
Kozlić, kozlić, kozlić!
http://www.mondo.rs/s288986/Kolumne/Kolumne/Edin_Avdic/Dellov_sin.html
Мајами трпа бичиће.
Majami ima takav uticaj na male bekove.
Ma koji GS, usralo ih ono u game4, inace trebalo da bude 3-1.
Robinson odlicno odigrao lolo
EDIT: I da, veceras karanje glupog GS-a!
NE MOŽE SAMO MELO DA IGRA BRE USTA VAS JEBEM!
+1
K'o što smo i konstatovali, kad debeli i ludi zakažu kod Niksa, tj. kad ne mogu ambar da pogode, Niksi naravno puknu kao pička. Upravo sinoć.
GSW nije mogao sinoć, jednostavno, Curry.
Nije debeli zakazao sinoć, u prvom poluvremenu kada su ih nakantali samo je on igrao. U drugom poluvremenu su bolji Niksi bili.
A DA LI ĆE MAJMUNI ZILJAVI SPORTKLUBAŠKI DA PRENOSE JEBENI MAJAMI I JEBENI ČIKAGO?! Jeeeeeeeeeboteeeeeeeeeee. Ako su gledaoci opet odlučivali oko toga šta će da se prenosi, nas definitivno treba izbombardovati bar još jedno 10 puta.
Ma nisu mogli jebenu trojku da ubodu u prvom poluvremenu, 0/6 za 3 poena. Nisu ambar bre mogli da pogode. Zakazali obojica, ja kažem. 6th man of the year trebao da ide Jamalu.
MELO NIJE ZAKAZAO U PRVOM POLUVREMENU, DAO JE POLOVINU POENA BIO!