НБА

1. Sta reci, jebeni majstor.

2. Koga realno boli kurac, obojica su legende. Ko ne voli Džordana? Kobija manje-više voli većina ljudi. Ali ja smatram da će dugo proći dok ne naiđe neka nova legenda. Džejms će biti legenda u pogledu njegovih košarkaških sposobnosti, ali to jednostavno nije to. Nema harizmu, više ljudi ga ne voli nego što ga voli. A gledajući zadnja 2 drafta, sve se više razočaravam. Jedina svijetla tačka je Kyrie, i možda ovaj Lillard. Ostali su, po meni, go kurac. Od mladih igrača tu su naravno Durant, Rose (ukoliko se vrati i bude kao ranije), Curry i ta ekipa... I oni će biti legende kroz nekih 10 sezona ako ostanu zdravi, ali teško da će se od njih pa na dalje u narednim godinama razviti neke legende kalibra Pirsa, Garneta, Kobija i te stare garde...

3. Pitam se kakva bi percepcija bila da je Majkl igrao sa Šakilom O’Nilom“, napisao je Brajant

4. Meni je Brendan Najt do jaja.

5. Our grind father, who art on Beale, hallowed be
    thy game. Thy defense come!
    Thy wins be done, on the road as it is at the
    Fedex Forum.
    Give us this day our daily grind
    And forgive us our turnovers, as we make those
    pay who turnover against us.
    And lead us not into charges, and deliver us from
    flops.
    For thine is the Grit, the Zrind and the glory
    forever.

AMIN!!!1

6. Jebene sudije. GDE BRE IMA DA BUDE 34-16 U FAULOVIMA

7. Ćao Melo
    Ćao Smite
    Jeste u crnini sad?!
    :DDD

8. Ko jebe Brajanta supka, popeo mi se na kurac vise, tviteras prokleti.

9. Džej Ar objasnio kako se gubi serija. Indiana opet dobila skakačku borbu, Melo sjebao 5 napada zaredom u četvrtoj i ćao. Felton očajan iz igre.

10. Ma kakve bre sudije! Pejsersi objasnili neke stvari, Melo igrao sam dok Šampert nije vezao 4 trojke, al džabe sve to kad govno mrljavo Džej Ar uhvati i upropasti sve dobro što drugi urade. Odvratan je, da sam navijač Niksa uleteo bih mu u separe u klubu dok loče i išamarao ga ko konja

11. NY ima toliko supljina u timu, nzm dal je ko pratio Kida i koliko je postigao poena/asistencija od pocetka PO? Prigioni nije za NBA, Camby/Thomas su bas omatorili, JR je za 6tog igraca i to je njegov domet al nista vise...podredjen je ceo tim Entoniju vise nego sto su Lejkersi Brajantu i to je lose. Indiana ce poprilicno namuciti MIA, u stvari tamo gde su najslabiji- ispod kosa. Moze svasta da se desi, ne bi mi ni iznenadilo izbacivanje Majamija.

p.s. Nocas igraju SAS-MEM.

12. Melo je sjebao dva napada, a u druga 2-3 mu je izašla lopta iz koša. 34-16 u faulovima, 46-18 u bacanjima, pa da ne znam koliko jaču odbranu da su igrali ne bi moglo toliko da bude. A nisu igrali jaču odbranu nego su sudije pederi.

13. Neće namučiti Pejsersi Majamija, očukaće ih Lebron ko mlade majmune. Samo Njujork je imao kakve takve šanse.

14. JEBI MELOAAAAA OPAAAAA!
    AJ SAD DA JEBETE MAJAMIJA!

15. Melo je sjebao dva napada, a u druga 2-3 mu je izašla lopta iz koša

ahhahahahhahahahahha

16. U poslednjoj čevrtini je prodao dve lopte čiste, a dva-tri puta je šutnuo iz okreta i izašla je. I bananu je popio, to sam zaboravio.

17. Pa brate omašio je, ćaozdravo. I Felton je iz igre 0-7 šutirao, a od toga 4 puta je šutnuo sa 2 metra ili bliže, ''nije htela duđe'' ili šta već, al' sjebali su i toeto.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.