Premijer Liga 2012/2013

1. Potpisujem svaku reč koju reče Čavez.

2. Alo ljudi, ne trolujem, KLASA kod igrača se prepozna odmah. To je kao kad bi mi sad neko reko taj mali Azar(Hazard kako god) je imao jednu solidnu sezonu u nekom tamo malom klubu u Francuskoj i on je klinac a Anderson(ili bilo koji drugi veznjak Premier lige koji nije u top 5) je bolji od njega i plodi jer igra već nekoliko sezona za Mančester(ili neki drugi klub), znači niđe veze. Kunete se u Kagavu a Gece je daleko bitniji i bolji igrač od njega to ne pričam napamet, utakmice Dortmunda ne propuštam. Gece ima smisao za igru, odličan pas, odličnu kretnju, driblinge ne cima samo u jednu stranu ko Valensija. Uđe i napravi dar mar odma. KLASA. Malo manje navijačke ostrašćenosti, Valensija nije loš ali je daleko lošiji od Nanija npr. Ko što se kod Mesija videlo da će da plodi, to Valensija nikad nije imao, igrač je zadatka zna jednu fintu i smešno je porediti ga sa mnogo kompletnijim fudbalerom. A još smešnije reći da je u 10 najboljih krila na svetu.

Cena Gecea koja opet nije merilo je sad za bar 10 miliona veća od cene Valensije.
    A to za veličinu Dortmunda u odnosu na veliki Mančester ću samo da kažem: važi.
    Sportski pozdrav odo da se oderem.

3. To je kao kad bi mi sad neko reko taj mali Azar(Hazard kako god) je imao jednu solidnu sezonu u nekom tamo malom klubu u Francuskoj i on je klinac a Anderson(ili bilo koji drugi veznjak Premier lige koji nije u top 5) je bolji od njega i plodi jer igra već nekoliko sezona za Mančester(ili neki drugi klub), znači niđe veze.

Hahah niko to nije rekao, a i bzvz ti je za Azara to, jer on već duže vreme plodi. Nani brate nije bolji igrač od Valensije za klasu. Cepaju se tu negde, ali je Valensija, recimo, prošle godine bio mnogo bolji, zbog čega je i dobio nagradu za najboljeg igrača kluba za tu godinu. Drugo, to za jednu fintu je bzvz, jer čovek iako u 70% slučajeva radi to u 70% slučajeva i prolazi. Inače, cena Gecea je veća za 2.5m i to isključivo jer je mlađi 7 godina. Takođe, Valensija ima odličan centaršut, šut i završni pas. Gledano sa druge strane, Valensija može da igra više pozicija(čak i u odbrani), jači je i brži te je stoga i mnogo zahvalniji igrač od većine drugih krila.

4. Valensija ne igra poziciju gde mu je dozvoljeno da šara, niti je on takvog mentaliteta. On je zaista igrač zadatka, ali taj zadatak obavlja svetski. Gece je odličan, ali mora još malo da usavrši sve to što mu je talentom dano. Valensija je realno na vrhuncu svojih mogućnosti, ne može on dalje od ovoga, ali to je sasvim dovoljno da on pegla sa svoje pozicije bolje nego očekivano.

A to za veličinu kluba, možda si me pogrešno skontao, nisam mislio da je Dortmund nebitan klub, već samo to ime jednostavno nije dovoljno jako spram imena Junajteda, Reala, Barse i slično, to sam mislio. Džaba i Sitiju sve te pare i Liga šampiona i Premijerka, kad su mali klub i mali ljudi, jebiga, i tako će zauvek biti.

5. Ima Gece još pasulja da jede, jebaće i on uskoro u nekom bitnijem klubu od Dortmunda. Koliko god oni bili dobri, nikad neće biti jedno od tih top flight imena, da se ne lažemo.

Jebao te Ser da te jebao. Prije njega ste bili prosječan engleski klub. A to ćete biti opet kad on umre.
    Da kažem i ja nešto o Valensiji. Prije ove duže povrede je jebao mamu i gledao sam ga, ali nije igrao skoro godinu dana. Poslije oporavka sam možda odgledao jednu ili dvije utakmice u kojima je igrao. Taj čovjek jebe mamu i opet će, i da nije imao tu povredu, imao bi podjednako važnu ulogu u ekipi kao i Runi. Ne razumijem samo što se toliko priča o njemu. A i ti igrači sa kojim ga poredite nisu ni fizički ni tehnički ni nikako drugačije slični njemu. On je super verzija Borhe, da tako kažem :))

6. On je super verzija Borhe, da tako kažem :))

Hahahah, nasmeja me lepo.

Inače i pre Sera smo bili kul klub jer je Junajted prvi engleski tim koji je osvojio LŠ, kao i jedan od starijih timova u PL. Pa ono, bzvz je da se vređamo lolo.

Poslije oporavka sam možda odgledao jednu ili dvije utakmice u kojima je igrao.

Posle oporavka igra još bolje lololo.

7. Ma to ja samo Čavezu kažem da ne kenja, opušteno :D

8. Битно да и Свонси плоди а ми не можемо ни Вест Бром да довршимо..

9. Вест Бром тврд орај ове сезоне. Хњо, хњо, хњо!

10. Лоло, Тотенхем 10. ове сезоне. :Д

11. То и јесте истина лоло.

12. VBA DO TITULE!
    2. Everton
    3. Švonši
    4. Šiti, čisto d'uđu u LŠ.
    Idemo!
    Inače, sjutra će biti 1:1.

13. Ma to ja samo Čavezu kažem da ne kenja, opušteno :D

Ser forever. :D

14. Sutra Liverpul jebe Šiti, imam neki osećaj.

15. Jedan od mojih najboljih prijatelja je zakleti Skauser, i baš pre koji dan pričasmo o tom fenomenu Liverpula u poslednjih par sezona. Naguze ih WBA, Vigan, QPR i ostala bagra iz donjeg doma i kod kuće i u gostima, a onda oni tako osakaćeni dodju pa pomute račune Mančesterima, Arsenalu i Čelziju. Nije mi to jasno. Ali definitivno sutra ko se lati kladže, neka ne baca pare tek tako olako na Šiti, može biti problema.

16. Срета-Штета
    Вест Бром тврд орај ове сезоне. Хњо, хњо, хњо!

kad im je Liverpul dao asistenta od prosle godine. Stivi Klark genije za usavrsavanje odbrane.

sto se price o krilima tice, ovaj novi Liverpulov, Osama Bin Laden ce da jebe kevu svim Valensijama, Silvama i kurcima-palcima lolok

a za danas sa Sitijem, ne znam sta da ocekujem. moglo bi da se desi da ih naguzimo, a vrlo laki i obratno da bude.

Naguze ih WBA, Vigan, QPR i ostala bagra iz donjeg doma i kod kuće i u gostima, a onda oni tako osakaćeni dodju pa pomute račune Mančesterima, Arsenalu i Čelziju. Nije mi to jasno.

Jos pod Rafom su bili ti problemi. ne znam sta je fora, dal motivacija ili koji kurac, ali redovno se to desava (jedino prosle sezone nismo bili toliko dobri ni protiv top4 klubova).

17. KRENKE ODLAZIII!!!

18. Neka ovaj Osama Obama igra danas protiv Sitija, bolji je sigurno od Daunovca.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.