Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ukenjalo vas to lolo. Al je najbolje.
Maunte osta ti nadimak ko od baba.
Lula pijana.
Bio je jedan prejak klip za to liverpul milan, sa navijačima u pabovima, na stadionu.. traje 10 minuta. Imao sam u omiljenim na starom nalogu, sad ne mogu da ga nađem. ako zna neko, neka stavi.
Protiv Saragose, primili gol sa pola terena u 90. minutu ili tako nesto.
Ma ne, protiv Boaviste bilo to.
Boavista nije igrala finale ni u kupu dragacevskih trubaca veterana, a kamoli LS.
Raspali Simen, simen mu se zatrlo!
http://www.youtube.com/watch?v=cJAW2a_a_3U
pa igrali Džer protiv Barse pre par godina u finalu, dok Larson igro za Barsu još...došo, i objasnio.
Ma zna on to vrlo dobro.
Potiskivanje je cudo, otplatila mi se sva ona psihoterapija, sve sam uspesno zaboravio. Jedino ove traume iz detinjstva jos vucem, nocu sanjam Simena kako se saplice u trku unazad, a lopta ga pogadja u teme i ulazi u gol.
A Leman kad dobija crveni? Jebote, baš nemate sreće sa golmanima.
Simen je zapravo bio poslednji dobar golman Arsenala, ali kad je usao u 80. godinu oslabili su mu refleksi, ipak ga nije trebalo ostavljati da brani do 94. rodjendana. Sve posle njega su promasaji, golmani koji bljesnu na jednoj utakmici i posle 10 fulaju, i tako u krug.
То је био Куп победника купова.
Ima li Arsenal kup UEFA?
E jeste, KPK, a nema ni kup UEFA. Ima jedan mizerni KPK i onaj sto mu je prethodio, Kup sajamskih gradova.
Да, има Куп сајамских градова, а тај је претходио Купу УЕФА.
Ма оно финале 2005. је добијено због овога, ни због чега другог.
Чак сам се потрудио и гиф да направим.
Simen je zapravo bio poslednji dobar golman Arsenala
Јенс Леман....
dobar vam je ovaj sad, sta ocete. jes da se useres dok mu kazes ime, al brani barem.