Premijer Liga 2012/2013

1. С ким игра Арсенал следеће?

2. Са Саутемптоном.

3. Е, испушиће.

4. U tri utakmice nisu primili nijedan go, odbrana odlicna

5. А дали су два, тако да се ни напад није баш прославио.

6. A igrali su protiv bunkera prve dve.

7. je l' može ovaj Mančester samo jednu jebenu tekmu da ne primi gol?

8. Očaj.
    Što je najgore, predugo traje.

9. Ма как'и, бре. Манчестеру повређени сви штопери сем Видаре. Ово сам предвидео, ја игр'о дуплу шансу на Саутхемптона, ал' сјеб'о ме Бајерн, примио го'.

10. Zajebo te i Sautempton lolo.

11. 'Тео сам диграм да ће Саутемптон први да да гол, па сам се ипак одлучио за "сигурнију" варијанту и испушио. :Д

12. Ooo jebote. Nakon drugog gola Arsenala sam ugasio teve i zahrkao. Opet su počeli da pogađaju okvir gola. Mogao je da sudi dva penala, kad je jablan Mertezaker vukao Suareza u šesnaest i kad je Vermalen igrao rukom u šesnaest. Pizda još galami na Suareza da ne serenda. U kurac krivi. I primiše dva komada iz kontre, jebem li ga. Utakmica očaj.
    Ovi pederi dali opet gol iz tunela. Dajem ovom sa staklenim nogicama još deset utakmica maksimalno, dok mu ih neko ne slomi. Šteta što je De Jong otišao u italiju.

13. Onaj Persi ne valja, a? E moji pauni.

14. Od koga smo mi uspeli da izgubimo... E, nesreće jedne... I da, opet se potvrdilo zbog čega jebeno ne prezirem, nego mrzim glupi usrani Junajted! Ceo jebeni život se ovako provlače, pička li im materina usrana, a trebalo je najviše nerešeno da izvuku. Ali neka, vratilo im se vala prošle godine za dobar deo tih userstava. A ovaj Liverpul ima da se bori za opstanak. Ne pomaže nam ni Sahin. Još ja juče rekoh da Reina nije toliko fejl golman, a danas me je vala pošteno demantovao. Doduše, nadam se da to neće ponavljati kroz sezonu, jeb'o ga pas blesavi.

15. Narocito ih sere, imaju najvise povreda u istoriji fudbala.

16. Možda posle Arsenala. :D Ma daj beži bre, najusraniji tim ikada, ubedljivo.

17. Грифине, то што има Јунајтед се зове победнички менталитет. Јеби га, зна Ферги како све да их напржи. Што се тиче среће - имају је, али срећа мора да се заслужи, зато је ми немамо у већини спортова.

18. Jok, prosle godine preko 1500 povredjenih dana cini mi se.

19. Jes', jes', pa i Švabenzi imaju pobednički mentalitet, a upola ih manje sere nego ove. Svaka Junajtedu čast na timu i čak i na igri i na svim tim kurcima, ali kad ja vidim da oni po stopedesiljaditi put dobijaju u nekom devedesdesetom minutu, ćao zdravo. Čoveče, ljudi promaše penal, gubili 2-1 i tako su zaslužili pobedu? Ma daj bre. Smejurija. A što mi bilo drago kad ga je ona ljiga omašila jebote... Ne znam Mančesterovac, meni i dalje deluje da Arsenal ima više. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.