Premijer Liga 2012/2013

1. @Towelie

Ja sam hteo da pokažem da nije ništa čudno što je Arsenal pobedio Liverpul na Enfildu. Vi se čudite kao da vas pobedio VBA (LOL).

Ipak je Arsenal mali klub u odnosu na renome Liverpula i osvojente trofeje.

Arsenal ima 13 titula, Liverpul 18 i to nijednu iz premijer lige (od 92'ge).. Po tvojoj logici Liverpul je mali klub u odnosu na Junajted.

2. Pa nije bas ni toliko cudno, ne znam sta ste se istripovali. A i 7 pobeda vise imaju samo.

3. Arsenal ima 13 titula, Liverpul 18 i to nijednu iz premijer lige (od 92'ge).. Po tvojoj logici Liverpul je mali klub u odnosu na Junajted.

LOL. Pa taj Junajted je tek pre dve godine prestigao Liverpul po broju titula u Engleskoj. Celih 100 godina pre toga je Liverpul bio u prednosti po broju titula. Plus, Liverpul je 5 puta bio prvak Evrope, Arsenal i Junajted su bili zajedno svega 3 puta. Valjda je jasno ko je mali klub.

4. Zvezda bi naguzila Liverpurćane samo tako lololo

5. Au al se vi frljate tim izrazima "mali" klub, pa jbt ne može mali klub da ima 13 odnosno 19 ili 20 titula, o čemu ti pričaš? A ja ne volim ni Arsenal ni Mančester.

Stara slava ne dobija utakmice.

6. Pa da igra istorija Notingem Forest ne bi bio tu gde jeste...

7. Au al se vi frljate tim izrazima "mali" klub, pa jbt ne može mali klub da ima 13 odnosno 19 ili 20 titula, o čemu ti pričaš? A ja ne volim ni Arsenal ni Mančester.

8. TucanKamen

Au al se vi frljate tim izrazima "mali" klub, pa jbt ne može mali klub da ima 13 odnosno 19 ili 20 titula, o čemu ti pričaš? A ja ne volim ni Arsenal ni Mančester.

pre minut

Generalno se slazem, ali s tim sto moje poimanje velicine kluba definise i uspeh u Evropi, odnosno osvajanje trofeja sa velikim usima. To odvaja prave veliek klubove od velikih klubova u pokusaju. Ako su samo titule merilo onda je Rendzers veliki klub jer ima 50+ domacih titula. A u stvarnosti je Seltik veci klub od njih jer su bili prvaci Evrope.

sunshine

Pa da igra istorija Notingem Forest ne bi bio tu gde jeste...

Tacno je da ne igra istorija (trenutno) ali ta istorija je u nekom trenutku bila sadasnjost za Notingem. Bez obzira sto su sad u nizem rangu takmicenja oni su veliki klub. Cak je i Zvezda, ovako losa danas, veliki klub.

9. Zvezda veći klub od Arsenala, Totnema i Čelsija do prošle godine!

10. МАДЕ ИН КИНА

11. Jebiga, zagustilo im, daj šta daš.

12. Мени је најчудније што се Гигс и Сколс нимало нису променили од давних дана....

13. Heskey V Messi

Heskey has scored 100+ PL goals, Messi has never scored 1.
    Heskey has never missed a penalty, Messi has
    Heskey has 61 caps for England, Messi has 0.
    Heskey has scored 7 goals for England, Messi has 0.
    Heskey has scored 100+ goals in the Premier League, Messi has never scored in it.
    Heskey undoubtedly has a larger cock than Messi.
    Heskey is black, Messi isn't.
    Heskey's feet are size 15, Messi's are a tiny size 10.
    Emile's shots go out for throw-ins, Messi's don't.
    Heskey's bitch is sexier than Messi's bitch.
    Heskey misses a lot because he doesn't want to upset the goalkeepers feelings, Messi just scores all the time because he's a twat.
    Heskey has played in more World Cups than Messi.
    Emile has played for more clubs than Messi, meaning he is more versatile.
    Heskey has been bought for bigger transfers fee than Messi ever has.
    Heskey quite clearly has a better haircut than Messi.
    Messi played shit in the Champions League Semi Final against Chelsea, Heskey didn't.
    Heskey has never had a bad game in La Liga, Messi has.
    Heskey weighs much more than Messi, making him the better man.
    Heskey can play without Xavi and Iniesta.
    Heskey changes clubs regularly, as he wants to give everyone a chance with his brilliance, Messi just stays at Barcelona.
    Heskey has better strength, heading accuracy and aggression on FIFA 12 (the only attributes that matter).
    Heskey has played more times in the Euro's than Messi.
    Messi has never made a girl orgasm, Heskey does by simply staring into a womens eyes.
    Heskey's middle name is 'William Ivanhoe', which is far better and cooler than Messi's middle name 'Andrés'.
    Heskey has had shit managers such as Alex Mcleish and Steve Bruce, whereas Messi has had Pep Guardiola
    Heskey can play at Centre Back, Messi can't

14. Haahhaha, ne znam sta je smesnije. :)

15. HAahahh kraljevi...
    I ovo što su napravili je do jaja:
    http://sinceheskeyscored.com/

16. PUNI SANDERLENDAAAA!!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.