Луди Мозес игра до јаја. Раније сам баш хејт'ово Челзи, али ове године су ми симпатични, више бих волео да они освоје него Јунајтед и Сити кад већ не може Ливерпул.
Колико је добра ова Премијер лига то је за неповјеровати! Свако кола можеш наћи утакмице у којима ћеш гуштати.
ЕДИТ: Како се овај Фергусон радује свакој побједи, ко мало дијете. Није ни чудо што је толико добар и успијешан.
A Everton je jedan od retki ekipa koja fenomenalno zna da čuva rezultat i ekipa koja iz godine u godinu napreduje.Fali im sigurno jedan vrhunski napadač,ali oni po meni briljiraju jer to je ekipa koja se non-stop menja iz sezone u sezonu i opet igraju lep fudbal.
Jednostavno nema padova u igri ... uvek imaju neku dobru zamenu u slučaju da je neko povredjen ili kažnjen za narednu utakmicu.
Ma znam ja sve to lepo ... možemo da nabrajamo do sutra:Fenomenalni Baines,Osman neprikosnoveni,Pjenar i ako bezobrazan nekad je i te kako koristan itd.
ali opet nikako da ulete medju jačim ekipa i zaprete im.
Jes da Vila nije merilo ali svaka čast. Lud je Benitez, a i Čelzi mi je od ovih potencijalnih pretendenata za titulu najgotivniji.
Eve tabela:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/312569_541871165837303_1448799571_n.jpg
sto je najgore, ta ista Vila prosle nedelje nakantala Liverpula, koji je ove nakantao Fulam.
Znaci Celzi-Fulam 14-0 lolo
Samo što su Čelzi i Fulam odigrali 0 - 0 pre 4 sedmice meščini :D
a znam :D
Realno je kurčina ovaj Vilijams, samo je smešno malo.
Više. :D
Inače, LIVERPUL JEBE SITIJEVCE(Nor(v)ič, Svonsi i Stouk)!!!!!
Луди Мозес игра до јаја. Раније сам баш хејт'ово Челзи, али ове године су ми симпатични, више бих волео да они освоје него Јунајтед и Сити кад већ не може Ливерпул.
Arsenal ne igra na Boxing day, tako da ce im u subotu igraci biti odmorni protiv Njukastla tu moze biti njihova sansa da u ovom periodu uzmu sve poene
Pa ovaj Mančester jednostavno mora da osvoji ligu. Em ih sere, em imaju ekipu, em se trude ko nenomralni.
najbitnije je da ih sere.
Мање их сере ове године него Сити.
Колико је добра ова Премијер лига то је за неповјеровати! Свако кола можеш наћи утакмице у којима ћеш гуштати.
ЕДИТ: Како се овај Фергусон радује свакој побједи, ко мало дијете. Није ни чудо што је толико добар и успијешан.
http://www.youtube.com/watch?v=fkILwy3zDLk
Чичарито кретен, добро да није промашио и ову последњу шансу.
A Everton je jedan od retki ekipa koja fenomenalno zna da čuva rezultat i ekipa koja iz godine u godinu napreduje.Fali im sigurno jedan vrhunski napadač,ali oni po meni briljiraju jer to je ekipa koja se non-stop menja iz sezone u sezonu i opet igraju lep fudbal.
Jednostavno nema padova u igri ... uvek imaju neku dobru zamenu u slučaju da je neko povredjen ili kažnjen za narednu utakmicu.
Miralasa imaju, sta ces bolje.
Imaju Felainija, on im nosi igru.
Zasto Arsenal nije igrao danas?
Мање их сере ове године него Сити.
daj bre, pa jedno 50 utakmica ove sezone su gubili i preokrenuli u zadnjih 5 minuta
Ma znam ja sve to lepo ... možemo da nabrajamo do sutra:Fenomenalni Baines,Osman neprikosnoveni,Pjenar i ako bezobrazan nekad je i te kako koristan itd.
ali opet nikako da ulete medju jačim ekipa i zaprete im.