Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2013/1/6/1357486637141/Luton-v-Wolves-011.jpg
HAHAHAHHAHAH UMRO SAM!
lik nikad nece oprati obraz u Engleskoj, ali nikad
Sede, šta je fora sa ovim?
Opet pederski dao gol, ovaj put rukom. Stvarno teska fukara od igraca.
Nije hteo, jbg.
prosao pored klinca bez da se potpisao. vidi kolko se smorio mali. svud po engleskoj stampi ova slika i prozivke naravno
možda nume da se potpiše,numeju to baš svi ganferi hehe
Podrska Suarezu. Jebes malog, neka uci skole, sta ima da mu se potpisuje neko.
klasincna cigancina iz juzne amerike.da ne igra fudbal dilovao bi krek po nekim budzacima.verovatno mu pola rodbine to radi.druga polovina konzumira.i on ce kada zavrsi sa fudbalom.
Не волем Ливерпула, али штакојкурац се штампа толико труди да напљује Суареза? Што не окаче слике кад се потписује клинцима са толиком помпом....
jes to procitao u blicu?
Mnogo zanimljiva diskusija, koliko treba dati Jorku i Kolu na menadzeru. Ima li jos neko kakve argumente? Mislim da je Cavez objasnio i potkrijepio cinjenicama razloge u korist toga da im treba dati po 99/98, naravno obojici jednako.
Medjutim, kako jedan Mesi ima samo 94, sto je ManUtd iznio, sa foto - dokazom, mozda treba malo ublaziti. Naravno, postoji mogucnost da je Mesi slabiji igrac od Kola ili Jorka, i da je uspjesan(nemam dokaza za ovo), jer ima Cavija i Injestu koji mu nabacuju. To bi ponovo nagnalo vodu na Cavezovu vodenicu. Ja licno ne znam, treba mi jos podataka.
hahahhahah
Ма јебо Месија, пола клубова у шпанској лиги је на нивоу Звезде, Партизана и Војводине, није ни чудо што их половину кидају са минимум петардама, а још су Меси, Кристијано Роналдо и Фалкао брука добри играчи па ни не чуди што дају 50ак голова по сезони тамо....
Кол и Јорк јебу кеве као тандем, али само као тандем.... Појединачно су ''само'' два добра играча....
Dakle, Kolu 92, Jorku 92, Mesiju 94. A kad su Kol i Jork zajedno na terenu, IC OVER 9000
Tesko da je tako, care. Kidaju ih jer su oba tima uber-kvalitetni, a ne zbog toga sto su Spanci losi. Uostalom pogledaj im koeficijent kao ligi.
Брате Таули, такав коефицијент им је управо због Реала, Барселоне, Валенсије и Атлетика.... Није им сигурно половина на коју мислим (Гранада, Ваљекано, Осасуна, Селта итд.) донела те бодове.... ;-)
cavi i inijesta su nabacivali mnogim igracima,pa ti drugi nisu bili ni upola uspesni kao i mesi.
Ne zaboravi Sevilju, dvaput su uzeli kup Uefa.
kao da u ostalim ligama cela liga donosi bodove.isto ima 4-5 timova i to je to.
a jorku je nabacivo gigs? posto je nizi od kola, pa voli te brze lopte. a kolu bekam.