U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Koja je bruka ova FIFA.
Medjutim, kako jedan Mesi ima samo 94, sto je ManUtd iznio, sa foto - dokazom, mozda treba malo ublaziti. Naravno, postoji mogucnost da je Mesi slabiji igrac od Kola ili Jorka, i da je uspjesan(nemam dokaza za ovo), jer ima Cavija i Injestu koji mu nabacuju. To bi ponovo nagnalo vodu na Cavezovu vodenicu. Ja licno ne znam, treba mi jos podataka.
Ja reko' ono što sam rekao čisto da objasnim kako su dobar tandem njih dvojica, tj. koliko jedan vuče drugog, a Čavez je to shvatio krajnje ozbiljno.
A ovo što se priča za Primeru i pičke materine, Ronaldo dade jedva 30 golova u sezoni u Mančesteru, onda ode u Real i da 50 laganica. Neka Primera ima jačih par timova, ali kao liga je kurčina i jači je Premijer.
Slažem se sa Skolsom, realno je mnogo glupo staviti u najboljih 11 sve iz španske lige. Potpisujem da bi pola ekipa iz Čempionšipa pobedili Osasunu, Seltu,Majorku, Granadu itd.
Slažem se da je besmisleno da svih 11 igrača bude iz španske lige, Premijer Liga je jača sve to stoji, ali malo previše potcenjujete špansku ligu i timove u njoj. Pogledajte kako lep i ofanzivan fudbal ove sezone igraju recimo Sosijedad,Granada,Selta i ludi Rajo Valjekano koji protiv Barse igra sa 2 klasična napadača...
I šta je Malaga uradila u grupnoj fazi LŠ.
Malaga isto mnogo lepo igra, prošli grupu u LŠ i pobedili Real skoro sa 3:2..
Malaga mi nešto najkul što je Španija izbacila u proteklih par godina.
A kao lige ne mogu da se porede. Engleska je mnogo fizički zahtevnija od Španske, i jednostavno ima onaj deo gde može svako svakoga da ošine, što je u Španiji retkost. Jebiga, većina Engleskih klubova iz donjeg doma nema možda neke talentovane fudbalere preterano, ali ima crnce u odbrani tipa Samba, ili crnca u duši tima Šokros.
Ne jebu živu silu ko im gostuje ili kome gostuju, pikaju svoje, pa šta bude. Pogle Stouk jebeni, kao granitna školjka, anti-fudbal, a gde su. Jebiga, Engleska fizička škola.
Hahah,Šokros crnac u duši :D Jeste, i fizički je zahtevnija i bukvalno svako može svakog bilo kada da pobedi, zato je i najbolja i najgledanija. Samo bih voleo da ima 1 ili 2 više ozbiljnih konkurenata za titulu, koji za nju mogu da se bore do poslednjeg kola, mada je i ovako završnica uvek superzanimljiva.
Ta ista malaga izgubi od deportiva, koji je na samom dnu tabele. Nisu prisli na 20 metara od protivnickog gola.
Deportivo je Barsi dao 4 gola, jesu izgubili i jeste Barsina odbrana nikad' slabija,čini mi se da su štoperski tandem na tom meču bili Song i Maskerano ali opet,Depor ima ozbiljnu podršku na Rijazoru, nisu slabašna ekipa iako rezultati nisu sjajni... Gubila je Malaga i od Raja kod kuće,pa dobiju Real... :)
e da... Kad smo vec kod Malage. Moze li iko da mi kaze sta se tamo desava? Kupi ih neki seik, nadovodi brdo igraca, onda nece da ih placa, pa rasprodaje ( primer Kazorle, koji je otisao u Arsenal za poklon cenu ). Da nemaju Pelegrinija, raspali bi se odavno. On je po mom skromnom misljenju sigurno u top 10 trenera sveta ( setite se samo sta je napravio od slabasnog Viljareala )
Da, bila je finansijska kriza, pa vlasnik nešto srao,ni meni nije najjasnije šta je tu. Pa su hteli da prodaju Kazorlu i prodali ga za 17 miliona funti a ovaj je odigrao vrhusnku sezonu...:) Ali većinu tima su zadržali,Isko,Demikelis,Hoakin...Kupili još par igrača... I da,Pelegrini je jako bitan tu slažem se,čovek je igrao polufinale Lige Šampiona sa Viljarealom.
To mi malo nije jasno. Kako finansijska kriza, ipak je to seik. :)
I zar nije logicnije da proda klub, a ne da ga zadrzi i da ne placa igrace. Citao sam negde da je bilo spora sa gradom oko stadiona, ali nisam ukapirao o cemu se radilo..
gde su nestali Hoakin Sancez i Visente Rodriges? Bili najbolja krila u fifa 7
Hoakin igra u Malagi, a Visente je u Čempionšipu u Brajtonu.
Koja tragedija za Visentea... mada dobili su nas u kupu i ove i prosle godine tako da me boli kurac.
Пелегрини је цар царева, ужасно потцењен тренер.... Због њега и Хуана Романа и заволех Жуту подморницу.... Јебаше кеве '06 у Лиги Шампиона....
On je i u Realu pokidao ali dzaba kad je Barselona tad odigrala nestvarno i uzela 99 bodova, ili koliko bi...
Doduse izgubio je 5-1 u el klasiku, al mislim da je imao poraze samo od Barse te godine
Брате Седе, мислим да је Мурињо пуко са петардом.... 3 бода мање су само имали од Барселоне ту сезону....