Premijer Liga 2012/2013

1. U pravu si Big
    "Pellegrini's Real Madrid side achieved a record 96 points in La Liga, being the highest points total that Real Madrid has achieved in a La Liga season, but still came in runner-up, finishing behind their arch rival Barcelona, who had 99 points."

2. mozda ne 5-1 ali je bio bas jak poraz,, jebemliga, mislio sam da su ga zbog toga sklonili.

3. Због ЛШ га отераше душмани.... Мада јеб' га, испао чоек у 1/8 финала од Бордоа или Лиона.... Можда и Марсеја, нисам сигуран, знадем да су неки Французи били....

4. Lion ja mislim da je bio. kad su obrnuli pred kraj meca

5. Сад погледах, јесте Лион....

http://www.youtube.com/watch?v=yoKiJUauIDE
    Нађох и оба Ел Класика те сезоне, ово је други, кад су изгубили прво место и Барселона га преузела....
    Први изгубише 1-0 на Ноу Кампу.... Како баксузна сезона....

6. А тема се зове премијер лига :)

7. Јеб' га :-).... Распричасмо се о Шпанцима кад нема теме за Примере....

8. 6-2 su pukli jednom, možda si na to mislio.

9. Momci, momci. Premijer Liga. Otvorite temu za Primeru ako zelite.

10. Ima tema za Primeru, samo je mrtva, ima samo tri strane.

11. Jebaćemo Luzerpula!

12. "Utakmica sa Liverpulom je uvek teška, ali na našem terenu i sa našom publikom ih možemo pobediti" - Hauard Veb

hehe

13. Роки Билбао™
    Jebaćemo Labudovo.

Labudovo ce jebati Evertona. Michu jebe ne vadi,a graham kamsotuje po facama!

14. Kako mi je drago, Hari legenda disciplinovao ekipu,još samo da počne da igra sa klasičnim špicem, i bodovi će da stižuu i stižuu.

15. ne znam kako neko moze da gotivi Harija Rednapa

16. Sutra ne igra Runi. Biće veselo. Samo se nadam da će kraljevi bar bod da izvuku. Dosadno bre kolo u pičku materinu za sad.

17. Hari je veliki stručnjak, trener je kluba za koji navijam , zašto ga ne bih gotivio? :D

18. Шта, овај Волтерс из Стоука забио 2 аутогола ил' је неки баг? :Д

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.