Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Сад да навијам за Ливерпул рекао бих нек купе Крула, ал нећу још више да нас сјебем.
Ja bih probao Begovica da dovedem. Mada ima jos kandidata.
A nije im bilo preveliko dati 40 milki za ono drvo? Ni po 20 za Dauningov sindrom i Hendersona, pa da su još 300 puta Englezi? Kakvo jebeno nerazmišljanje. 10 milki da daju za Snajdera, to bi bio sasvim dobro odrađen posao, a on iako ne pruža partije kakve je pružao ranije, bio bi skroz dobro pojačanje. Međutim, idioti će opet da jebeno fejluju. Ko ih jebe, mene se to lično jako malo tiče, tako da neka rade šta 'oće. Oni će propatiti kad budu i ovu sezonu ostali ne samo bez plasmana u LŠ nego i u LE. Ili će u najboljem slučaju slepci opet igrati jebenu LE.
Vala, ako ne igraju LS, ne moraju ni LE. Drugorazredno takmicenje, nedostojno njihovog renomea i istorije.
Grifine, nije rec o visini transfera, nego o plati.
Begovic je sada vjerovatno najbolji golman u PL....bice ponuda za njega na leto, a tu liverpul nema sanse ako ne ode u LS...Ima solidan tim L'pool ali ih usrase Skupi engleski panjevi
Šteta za Liverpul, meni se sviđa fudbal koji igraju, i kada imaju dan, igraju najlepše u Engleskoj (uz Everton). Ako Bog da, ostaće dugo Rodžers na klupi, i za nekoliko godina možemo očekivati moćan Liverpul. Koja šteta za 2009. da su tada osvojili titulu, ko zna šta bi bilo....
Joj, kako bi lijepo Vesli legao u sredini, uz Stivija, a gore Suarez, Staridž i Sterling čekaju ko zapete puške duge lopte ove dvojice.
Sede, geju, tek sad sam vidio šta si napisao. Ali ne pokrivaju sada rupe koje ostaju za Glenom. Alen i Lukas su izgubili utakmicu. Nisu mogli da se izbore sa presingom u prvom poluvremenu. Luis je bio odsječen cijelo poluvrijeme.
Za Liverpul možeš da kažeš svašta, ali da igraju najlepši fudbal u Engleskoj je smešno.
Moram da priznam da ih nisam često gledao, možda pešes puta u derbijima, al to što sam video je sve samo ne lepo.
Po meni Liverpul je napravio najvecu gresku kad je oterao Beniteza...
Ne znam, meni se sviđa njihov fudbal, npr. mnogi obožavaju Svonsijev, ja nisam previše oduševljen , mada su odličan tim, i igraju lepo :)
edit: Kada imaju dan igraju lepo, a to što imaju dosta loših dana je drugo :)
Ma znam brate, ali šta je njima da mu daju pa neka je tražio i 100.000 nedeljno ako su lagano izdvojili 12 milki funti za Staridža? Misliš da nemaju pare?
Свонси је Барселона из Велса која има Реалове дресове.
Haha, da :) Odlični su, pravo osveženje u britanskom fudbalu, Rodžers započeo, Laudrup nastavio, za 2 godine su postali stabilan premijerligaš.
Pa ista kompanija koja drži Liverpul, je vlasnik i Boston Red Soksa. Tamo plate za 2013. godinu preko 10 miliona $ godišnje, ima čak 7 igrača. Toliko o tome da se nema para.
Begovic je dobar golman, ali je po meni Krul bolji. jedino mu fali samopouzdanja posto je u jebenoj seriji. Sa Staridzom su zapravo napravili dobar posao, sto je za Liverpuldjane neverovatno...
a najbolji golman u ligi je Hauard, po meni
Кад се сетим да сам и Крула и Беговића доводио у ранијим менаџерима у Звезду, док је само менаџер чуо за њих, а сад не могу да играм нови менаџер :(... Тугица.
Hauard, Fridel , Krul, Begović, Loris...Totenhem ima najbolji golmanski par realno... Žulio Sezar je imao par kikseva ove godine, ali je X puta branio nemoguće.. :)
Ja ne mogu da vjerujem kako ste svi zaboravili Al Habsija. Čovjek je više od pola ekipe Vigana. Brani sve i svašta, i još je bio vatrogasac dok je branio u Omanu.