Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ал-Хабси је киксара тотална...
Bravo Dub, Al-Habsi :) Čovek ume da vadi Vigan iz govana neverovatno, mislim da nije klasa golmana kao što su Loris i kompanija, ali kada ima svoj dan, braniće sve živo :)
А можда једноставно због беда тима има много више прилика да интервенише :))
snajder u interu ima platu oko 160 000 funti nedeljno, da hoce da spusti na bilo sta blizu 100 000 uzeo bi ga neko, nisu blesavi svi pa da beze za dzabe od igraca kakav je snajder. utripovao je da je trazen, nadam se da je ponuda galatasaraja uspela da ga vrati malo u realnost, da skapira da sa 29 godina ne moze da bira kako mu se cefne...
Снајдеру ће Фергусон да пљуне 120.000 недељно и то је то.
Pitanje je i to. Natežu se još uvijek. Ali koja god ga ekipa uzme, igraće u LŠ sledeće sezone.
ferguson nema sanse da mu da te pare, matori skot misli da je pokrpio ekipu sa van persijem i da je miran, ustvari su nasli potkovicu dok su jebali ciganku u polju deteline sa cetiri lista koliko ih sere ove sezone, ako se persi povredi ili ne dovedu celu ekipu, sledece sezone su pukli. verovatno ce ga uzeti viljas boas, oni voli da lesinari tako pomalo...
Даће му јер покушава да га доведе већ 2-3 сезоне, а зна колико ће такав играч да значи сада већ премоћном Јунајтеду у нападу.
pa bas zbog toga. koliko god da ga ne volim, matori je ikona i ume da se cenjka da je hteo da ga dovede doveo bi ga vec, cini mi se da mu je dojadilo vise. mada buduci koliko voli matorce u ekipi, sa 29 godina snajder mu dodje na vrhuncu snage, nije nemoguce.
Пази, од неких 27-8 до 32-3 и јесу најбоље године за фудбалера, јер је још пун снаге, а има и довољно искуства. Још ако је у правој екипи, има да кида.
Јебига, џаба Снајдеру сад што је један од, по таленту, топ 5 играча на својој позицији, кад нема са ким да игра. Рецимо Видић и Фердинанд не би били ни 70% онога од пре 2-3 сезоне да нису играли заједно. А Весли би се много боље слагао са Кагавом, Јангом, Нанијем, Ван Персијем, Рунијем итд. него са овим клинцима и осредњим играчима у Интеру, напредовао би и он, а и они са таквим калибром играча поред/иза себе.
Snajder mlađi od Persija, godine nisu problem.
Ne verujem da ce Snajder u Junajted, oni su vec uzeli Kagavu letos.
http://24sport.rs/sport/Fudbal/Lige_petice/402/Portsmaut_ostaje_bez_6_igra%C4%8Da!.html
Jes' da je o bivsem timu u PL, al eto...zao mi je...navijao sam za njih jedino od svih inostranih klubova, ali odose u 3 ligu vjerovatno....
Portsmut je već u 3. ligi, a na putu su ka 4. :)
Au jebote....ja sve kontam oni u cempionsipu...al nekako se nadam da ce neki burzuj naici pa ih izvuci k'o sto je onaj svabo Hofenhajm u njemackoj svojevremeno :)))
I ja se nadam :) Imam druga koji je navijač Portsmuta, ali teško će se izvaditi.
Sautempton ŠUKNO!
Jes' mi srušio tiket, al' nije mi žao, nek' su jebali gamad plavu nelordsku.
Sveti Riki Lambert :)
http://i.minus.com/ibufCkFGqdRtEA.gif