Premijer Liga 2012/2013

1. Valjda će izdržati Liverpul do kraja

2. HAahahahahhaahahaah!! :D

3. Пада гол, а ја не чујем коментатора Спорт клуба, већ овог Енглеза:
    http://www.youtube.com/watch?v=veKx_gJavuw

Стиви Џи као у најбољим данима, а и Ливерпул ми данас после дуже времена личи на Ливерпул који сам заволео. Јебеш 2 бода, ништа то није, само да почну да играју добро у континуитету.

ЗНЊА!

4. 12 poena od Šitija begamo, opaaaa! Pišaj po sirotinji Liverpulskoj, nema veze da l' crvenoj ili plavoj.

I naravno:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600521_580315148664374_1951052353_n.png

Jer je lord.

5. A ne mogu da vjerujem koliko je sjeban mentalitet čitave ekipe Livepula. Gledao sam tek od 70. minuta. Statistika kaže da su ih odvalili do tada, ali rezultat je pokazivao drugačije. Imali su sinoć poklon od sudija, pri rezultatu 0-0, dosuđen je penal. Nije bio penal, Suarez pao u 16, jebi ga. Vidio sam da se Stivi skenjao, trebao je dati nekom drugom da šutira. Poslije toga dvije kontre, dva šuta, dva gola, ćao zdravo Liverpule.
    Ne znam što se jedem i nerviram i nadam se da će zaigrati opet LŠ, evo već nekoliko sezona. I svaki put vjerujem da će moći nekako, al jok. Jebote, koji mazohizam, u kurac.

6. opet prica stara godinama, 80 minuta nadmoci i 2 gola primljena u zadnjih 10 minuta. protiv sitija i arsenala ako nisam razbio tv necu nikad, toliko kikseva i golmana i odbrane u zadnjih par sezona da je to neopisivo. a i rodzers jede govna sa dzondzom starterom ne moze to tako, klark zna i iskusno trpi trpi i na brzaka dva u dupe i cao zdravo. kad suarez popizdi zbog engleskih medija i lige sampiona i ode, mogu se slikaju svi zajedno.

7. Kažem ja, mazohista, sad gledam reprizu, da vidim šta sam propustio.

8. igraju veceras ligu evrope sa zenitom, ako se lepo pokazu mozda i budem gledao za vikend sa svonsijem.

9. Au, brate. Vise cak nisam ni besan kad Liverpul izgubi. Niti iznenadjen. Vise sam nekako apatican prema svemu tome. Koliko je samo klub nazadovao poslednjih nekoliko sezona. Tuga.

10. A krivo mi, nije da nije.
    Ali eto kako loš menadžment, sranja sa gazdama i loš odabir trenera ujebu ekipu i unazade ih za deceniju iz vrha.

11. koliko im se ne da, em su tunjavi em nikad sreca da ih pogleda. nema tog borbenog mentaliteta vise, svima dosta izgovora i poseda lopte a bez bodova, a rodzers glumi ludilo ko keni i vice da dobro igramo. tu se vidi koliko je sjebana situacija i moral u kanalu. dobice vremena do kraja sezone sigurno, ali ne znam i da je neko drugi trener da li bi ih iscupao iz ovog bedaka.

12. Samo da kažem da se Džejmiju Karageru saserem u usta žvaljava, lijepoo, kulturnoo.
    Što ne ode u penziju prije 5 sezona, a ne poslije ove, lijepo, kulturno?
    Kiksara majmunolika.

13. Dub

Samo da kažem da se Džejmiju Karageru saserem u usta žvaljava, lijepoo, kulturnoo.
    Što ne ode u penziju prije 5 sezona, a ne poslije ove, lijepo, kulturno?
    Kiksara majmunolika.

Dube, ne seri. Karager je legenda Liverpula i da je kriv jos za 5 golova ne treba niko nista da mu kaze.

14. Što ne ode u penziju prije 5 sezona, a ne poslije ove

U pravu je Dub, upropastio im je borbu za titulu, nijanse odlucuju, a on nasao da kiksira! Karagere, vrati 25 bodova sto si pojeo!

15. Karager je legenda Liverpula

Strašno je to kad ti je jedan nekad i više nego prosečan igrač a sad očajan igrač legenda kluba.

16. Aj Peškirko budi realan. Karager nikad nije bio ista klasa igrača kao Džerard. Proveo je cijelu karijeru u istom klubu, ok. Drugi je na listi po broju nastupa za Liverpul, ok. Ali on je trebao da ode iz tog istog kluba prije jedno 3-4 godine, ili u penziju ili u neki drugi klub. Jednog Del Pijera su ljudi u Juveu ostavili bez produženog ugovora, a ovamo čekaju da se on sam sjeti da ne može više da igra. Prosjek igrač, a poslednjih nekoliko sezona i kiksara.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.