Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
garantujem da karager nije usrao motku da bi ovi tunjavci odigrali 1-1. ovako je barem bila prava tekma, kidali su i grizli i da nije mutavog dzondza mozda bi i prosli. jbg nisu imali snage u tih zadnjih 10 min ali odavno nije bila bolja tekma.
Džondžo je igrač iz nove generacije koji mi najviše ide na kurac. Lik kao da je uhvatio Boga za muda. Koliko je kurčevit na terenu, rekao bi da je Mesi, jebote.
Ovaj Liverpul je najbolji u prethodnih 5 sezona. Samo me je iritantno (ili me samo čini) da Liverpul kupuje igrače koje izlaze na teren da se biju, da igraju tamo neki muški fudbal, bez palamudjenja i tako tih kuraca, na silu i srcem. Takoreći totalna suprotnost od Arsenala.. I svi su mi na isti kalup od bekova do centralnih igrača pa do krila. Po meni im fali jedan Španac tipa Silva, Kazorla, Mata i tako neki kurac čisto da imaju jednog slabašnog a zajebanog u ekipi.
ima kratak fitilj ta njegova celava glava, izgubi loptu pa ko na skolskom pokosi sa ledja jer je besan sto je panj. ume da sutne, kalibar igraca fulham maksimum. mali asaidi nije bio los trebao je ranije da ga ubaci.
Ma meni je Ager do jaja igrač, al i on nekad ujebe. Fali nešto na sredini, a oni prodali Akvilanija, ko ih jebe.
Ja sam posle 20 godina navijanja za Juventus samo zbog ovoga prestao da navijam za njih. Calciopolli, druga liga, nista mi to nije smetalo, jer su namestali i Milan i Inter, samo "manje" pa su kao ok. Ali da klub bude toliko ljigav i da ne ispostuje legendu kluba koja je ostala i u drugoj ligi igrao za dres svog kluba, a ne za sebe...dno dna.
kiksevi tokom godina ujebu ekipu golman izgubi poverenje u odbranu, odbrana u golmana i eto sranja. treba im kreativac mali zajebani sto kaze sunshine, malo prodori i pas u prostor i suarez madjija i bude nesto. ne veruju da tip igraca kao sto je azar npr moze da igra u premijer ligi zbog snage, ali ima dokaza za suprotno na sve strane. navodno su u 'naprednim' dogovorima sa ajaxom oko malog eriksena kao dugorocnu zamenu za stivija, sto je po meni posle gecea najbolja opcija za tu poziciju.
Kako je to govnjiv fudbal tamo. Najveci klubovi su im smecarski.
Kako je to govnjiv fudbal tamo. Najveci klubovi su im smecarski.
U Engleskoj govnjiv fudbal, kazes?
U pravu je Kolfild - Ljancester, Luzerpul, Totenhem...svakako spadaju u sam vrh govnjivosti.
U pravu je Kolfild - Ljancester, Luzerpul, Totenhem...svakako spadaju u sam vrh govnjivosti.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/33247593.jpg
Poslednji danas pobeđuje prvog, ali sutra treći pobeđuje drugog, i svi su srećni.
Njet, misljio sam na italijanski.
Може ли Ливерпул противу жидовског покрета несврстаних петлова са севера Лондона?
Само да се исфорсирају Галас и Асу Екото максимално, пошто су киксаре, овај први поготово.
Може. Тотенхем има већ превелики низ добрих резултата, већ 3-4 недеље играју у ритму четвртак-недеља и то углавном јаке утакмице, а Ливерпул је у успону форме и ред је да добије неку екипу из врха табеле. ЈЕБИ ПЕВЦОЕЕЕЕ!
AJMO LIVERPULE!!! GAZI PILIĆEEEE!!!
Свака Карагеру част, али није он више за стратну поставу. Три пута безвезе истрчава негде, једном замало и гол да приме. И Лукаш лоше игра.
Ohohoho, kakva utkmica. Skoro cijelo prvo poluvrijeme je Liverpul bio bolji, al je Totenhem opet imao nekoliko šansi i na kraju u nadoknadi jebenoj daju gol za izjednačenje. Onaj prvi gol, Suarezov, je baš odličan. Nije bilo puno prostora, iz prve, ćao zdrao... I u drugom dijelu je bilo dobrih šansi za Ješe, pade i gol za njih, al vratiše se crveni. Izgleda da ono protiv Zenita ipak nije bilo slučajno, znaju se ljudi i vratiti u igru.
Ali opet, fali jedan ekstra štoper. Oduševio sam se Koutinjom. Staridž je bio neprimjetan, ipak on nije Suarez, ne treba da solira mnogo. Karagera neću više da komentarišem.
A jes mi drago što su pobijedili. JNVA!!
Није Стариџ био баш неприметан, имао је пар финих истрчавања. Коутињо има страшну технику, оних пар лопти што је послао, свака му част.
Не памтим кад сам гледао победу Ливерпула у којој је био лошија екипа. Једном срећа и на њиховој страни.
Фала курцу, коначно су одиграли добро завршетак утакмице. Ја морам да кажем, упркос победи и задовољству, да и поред тога што Леива одрађује посао у дефанзиви, мени од сваког његовог, а нарочито Аленовог паса помало опадне општи имунитет. Делују на мене као вирус сиде.