да је нормалан коштао би 60 милиона и купио би га неки пребогати сељобер за свој сељачки клуб, типа псж, јунајтед или челзи. није морао да гризе бранислава, али шта сад, знали смо да је луд. ипак, страшан играч који је одан клубу и зато ћу наставити да га готивим.
Тако је и док је играо у Холандији ујео Бакала, па га суспендовали на девет утакмица, а и сад ће до краја сезоне, сигурно. Још је добио и десети жути.
Што се утакмице тиче, потпуно заслужен погодак. Да је среће и правде, Челси би се борио са ВБА и Свонсијем за осмо место, пошто је то квалитет њихове игре.
Persi objasnio špica, a deda Gigs objasnio po ko zna koji put šta znači biti trve asistent. I kako je pretrčao ono dete, mali da ide da se pokrije ušima i plače u ćošku, Gigs stariji 20 godina od njega, prepišao ga k'o iz pičke. Klasa je klasa.
Treći je bio ofsajd, sad gledam analizu poluvremena na Skajsportu. Al' ih je ojebo Mančester svejedno, tako da jedan gol nije neka razlika. A i bio je za manje od pola metra.
mrtvu mu mamu jebem,izbio mi 18 hiljada iz dzepa.
Kreten !
Podigao je frazu "Opasan napadač" na mnogo viši nivo, još našeg Baneta našo da grize.. Eeej !!
Šta je bilo? NIsam gledao drugo poluvrijeme. Nije valjda opet Kanibal udario? Još na našega?
Да ли је теоретски могуће да човек буде толико говно као Луис Суарез?
Ja ne shvatam koji ce mu to stvarno. Ovako samo doprinosi negativnom utisku o njemu.
да је нормалан коштао би 60 милиона и купио би га неки пребогати сељобер за свој сељачки клуб, типа псж, јунајтед или челзи. није морао да гризе бранислава, али шта сад, знали смо да је луд. ипак, страшан играч који је одан клубу и зато ћу наставити да га готивим.
суарез <3
Тако је и док је играо у Холандији ујео Бакала, па га суспендовали на девет утакмица, а и сад ће до краја сезоне, сигурно. Још је добио и десети жути.
Што се утакмице тиче, потпуно заслужен погодак. Да је среће и правде, Челси би се борио са ВБА и Свонсијем за осмо место, пошто је то квалитет њихове игре.
Како се за то добија само жути јебем их у суђење?!
umro u najgorim mukama prljava cigancina.18 soma mi izbio iz dzepa.a i onaj sudija nek krepa,jebem mu sve po spisku.
Na isti nacin na koji je i Aguero dobio zuti za ono gazenje Luiza.
Suarez jeste osramotio klub, nadam se da ga nece prodati na kraju sezone.
http://i.imm.io/13C0b.png
HAHAHAHAHAHAHAAHAAHAH
хахахахаххахахахахахахахахаххахахаха
Реално, ја бих га налактио само тако, па нек гризе следећи пут.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/01/SuarezBirthday.gif
Ne pamtim kad sam gledao ovako dobru EPL tekmu.
Persi objasnio špica, a deda Gigs objasnio po ko zna koji put šta znači biti trve asistent. I kako je pretrčao ono dete, mali da ide da se pokrije ušima i plače u ćošku, Gigs stariji 20 godina od njega, prepišao ga k'o iz pičke. Klasa je klasa.
Čavez, iskreno da li je neki od ova 3 gola bio ofsajd? Ja sada gledam komentare i svi viču ofsajd ofsajd.
Treći je bio ofsajd, sad gledam analizu poluvremena na Skajsportu. Al' ih je ojebo Mančester svejedno, tako da jedan gol nije neka razlika. A i bio je za manje od pola metra.
Mislim da samo prvi ima donekle validnosti da bude ofsajd (kad Valensija prima loptu po desnoj strani), u drugom i trećem nema govora.
http://imageshack.us/a/img835/3699/venpedersen.png
E pa to, oni su ga sa onom grafikom označili kao ofsajd.