Premijer Liga 2012/2013

1. lukas je danas bio los, inace nema ovakvih problema. a alen se raspao od novembra...

2. Jbt, onaj Koutinjo i nije tako los igrac. S' obzirom da su mi Liverpul i Inter dve omiljene ekipe, nisam verovao da je govedo preslo iz jednog, u ''moj'' drugi klub...Pljuvao sam ga u Italiji, ali igra fino ovde...Stivi je pravi kapiten, jebote, kakve lopte covek deli, to je strasno. Fali nam neko pored Sukija, ovaj Staridz mi je Dejan Cukic...Ali dobro, vazno je da su dobili...

3. Кутињо све бољи и бољи, чини ми се. Волео бих да се извуче ова Астон Вила, а не да се лига још додатно пуни Виганима и Норичима. Мада, немам појма ко ће ући...

4. Ова тема може мирне душе да се преименује у "Ливерпул, ливерпулђани и њихови резултати".

5. Aston Vila će ispasti, nemaju nikakve igre, jedino ih vadi Benteke

6. jbg kad ti pol lambert vodi ekipu. ako padnu, benteke i vajman na rasprodaji za male pare.

7. Џорди

Ова тема може мирне душе да се преименује у "Ливерпул, ливерпулђани и њихови резултати".

Ovo pokazuje dve stvari.
    1. Liverpul na forumu ima najbolje i najvernije navijace.
    2. Navijaci ostalih timova ne umeju da nadju temu.

8. Kako jebeno svaki golman u Premijer ligi ima utakmicu sezone baš protiv Liverpula?!
    U tri lijepe materine.

9. ne pamtim da je premijer liga skorije imala ovako jake golmane, kad razni redinzi, qpr i sunderlandi imaju onakva imena.

10. Kako jebeno svaki golman u Premijer ligi ima utakmicu sezone baš protiv Liverpula?!
    U tri lijepe materine.

Evo zašto.
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201304/85644/soccer-kick-fail_13215274884.gif
    Fala Bogu, Man uzima titulu, pa mogu malo da poprcujem... lolololo

11. Стив Џердард, Џерард
    хил пас д бол форти јардс
    хиз биг ен хиз фокинг хааард
    СТИВ ЏЕРАРД, ЏЕРАРД!

Ово за голмане је тачно да тачније не може бити, врхунски голмани и у најгорим тимовима - Бан, Федеричи, Жулио Сезар, па онда Крул, Мињоле, Фостер, Ворм... А што је најгоре, и у Чемпионшипу има доста младих и квалитетних голмана - Батланд, Стили, Хенеси, Кемп...

Шта мислите, ко ће бити проглашен за најбољег играча, Бејл, Суарез или Ван Перси?

12. Apsolutno se slažem, Šumski. Jebote, tim koji će ispasti ove sezone iz lige ima tim koji bi mogao da se bori i za 7. mesto, bar na papiru (što je u konkurenciji s Liverpulom jako realno). Dube, mojne se nerviraš u vezi Liverpula. Sve i da su dobili ovu, ne bi imali šanse da se bore za 4. mesto, što je i najveći cilj. Koga boli kurac ako sledeće godine budu u LE. Isti kurac i da budu i da ne budu. Meni samo nije jasno kako je moguće da su ljudi pravili onolike greške u poslednjih nekoliko godina.

13. Jebali smo Norviča !!!!

Izuvkao se Arsenal protiv kanaranica, poklonjen penal (jes bio nije bio, al signalizirao ga je pomoćni a glavni je bio na 3 metra od dogadjaja, ostao u rascepu pa je morao da dosudi)..

Arsenal je treći, sa bod više od Totenhema i Čelzija, koji ima utakmicu manje. Upravo se ova dva tima sastaju, što naravno Arsenalu ide u prilog.. Dobro je što je Čelzi prošao dalje u kup engleske i u ligi evrope, to može da ih košta lige šampiona, dok je Totehnem bez Bejla još neko vreme, a njima je Bejl ove sezone kao RvPusi Arsenalu prošle (bog i batina)...

COYG !!!!! http://arsenal-serbia.com/forum/Smileys/arsser/afc1.gif

14. Kako ce biti jebena borba za opstanak ove sezone, a i za to 4 mjesto koje vodi u LP.

15. Koja prodaja Sitija mamu im jebem !!!

A i ovaj Liverpul natakarim na kurac, prije su barem se napalili protiv jačih timova, sad ih guzi ko stigne.

16. totenhem ima lijep raspored do kraja sezone, osim utakmice sa celzijem. a arsenal i celzi ce da se izredjaju na mancester junajted.

17. TOOOOOOOOOO MAGARE MALO TOOOOOOOOOO!!!

18. Suarez, nestvaran igrac. Inace, koji mu je kurac jbt? Cemu ono ujedanje stvarno?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.