Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
А шта је са младим Стирлингом, дал га је Стејриџ изгурао из прве?
Повређен је.
Керол остаје у Вест Хему, износ трансфера око 15 милиона фунти, потписали су и Развана Раца данас. Коло Туре ће изгледа у Ливерпул као слободан играч. Читам ове британске листове, сви повезују Пападопулоса и Илорија са Ливерпулом, што би било супер, поготово Пападопулос (мада се нисмо усрећили са прошлим Грком у екипи - Кирјакос лол). Пише се још и о Алдервилду, што била још боља опција. У сваком случају, изгледа да ће Роџерс да доведе квалитетног штопера. Е сад, пишу да ће Енрике у Саутемптон, што ми је тотално нереално, поготово због суме од 5 мил која се наводи. А и не верујем да ће Лук Шоу да оде. И стандардно, Реина у Барсу, мада се о томе спекулише већ годину дана.
Тотенхем повезују са Виљом, Бентекеом, Хулком и Лисандром Лопезом, док Демпси и Адебајор највероватније напуштају екипу. Трансфер Џејмса Мекартија се наводи као готова ствар, што је и реално пошто је Виган испао. Арсенал готово сигурно напуштају Шамак, Жервињо, Бендтнер, Парк Чу-Јонг, Андре Сатнош, Денислон, Ђуру, а можда и Вермален. Игуаин, Јовета и Адлер се наводе као потенцијална појачања, а наводно је Тер Штеген већ одбио Арсенал.
О Ситију нема шта да се пише, прочитао сам на Б92 да су понудили 117 милиона евра за Нејмара, али је то готово сигурно нетачно, пошто овај има клаузулу на 65 мил. Пишу исто да су отпочели преговоре са Наполијем око Каванија. Видео сам да ће Компани можда у Барсу за 20 мил. У сваком случају, од њих све може да се очекује, али ја верујем да им је прва жеља Ериксен.
С Јунајтедом не знам шта се дешава, ваљда покушавају Ранокију да доведу и да задрже Рунија. За Челси чекамо да дође Мурињо, па да видимо кога ће довести.
meni Soto bio dobar. za one pare i kao 4. bek je pokidao, jedno vrijeme nam bio najbolji defanzivac i niko, ali jebeno niko nije mogao da mu prismrdi u vazduhu.
ne znam koji ce nam kurac Ture, ali ako uzmemo Papadopulosa ja ne brinem, lik je lud.
cisto sumnjam da cemo da prodamo jedinog lb-a sto imamo, a pominjao se neki Lukas Dinje (kazem neki jer nisam cuo za njega do sad) kao pojacanje te pozicije.
Reina valjda ide, a bosanci se raspisali kako je Begovic vec potpisao za nas :D
Jedan od vecih potencijala na poziciji levog beka u najnovijem menadzeru, ako ti nesto znaci. :) Igra u Lilu, mlad je, oko 20 'dina.
eto, kazu da je dobar, ja ne znam, nisam ga gledao pa ne mogu da komentarisem
Da je makar Jaja.
sede, biste li me vi primili da igram za platu. mogao bih tog cetvrtog beka da igram. dva puta godisnje bih ulazio ali bih ostavljao dusu. aj vidite, uzmite me u obzir
Ма који Кирјакос, киксара неопевана.
Хавијер Гаридо остаје у Норичу, а довели су и Рикија ван Волфсвинкела за 9 мил. Гледао сам га пар пута ове сезоне, сасвим солидан играч. Ако задрже пар играча, пре свих Басонга и Снодграса, опстају у лиги лагано. Саутемптон такође, с обзиром на квалитетну екипу и буџет од 30 мил.
Тони Пјулис добио отказ, понуђен уговор Роберту Мартинезу. Ако одбије, Фил Невил постаје прва опција, мада би он лако могао да наследи Мојеса пошто је Рафа Бенитез одбио Евертон. Рафу је иначе контактирао ПСЖ, па би могао тамо кад Анћелоти оде у Реал.
Celzi je po meni zavrsio sa dovodjenima za narednih 5 godina. Naravno da ce dovesti nekoga(jer tako su u mogucnosti), ali im zaista ne treba. Onaj Oskar me je odusevio. I bice samo bolji. Ba je dobar napadac, Tores (ma sta pricali) daje golove kada god je potrebno. Gol protiv Barse u finalu prosle godine, gol protiv Benfike, gol protiv Evertona za trece mesto...
A jos dok malo sazru Lukaku, Moses, pa i Hazard, ne vidim zasto ne bi dominirali u sledecim godinama.
Sad sam naleteo na ovo. Pa koji ce ti kurac?
Да би Челси могао равноправно да се бори са Манчестерима за титулу, неопходан им је нападач који је способан да у лиги постигне 20+ голова, а Торес је ове дао 8. Треба им и један јак централни везни који може да игра и дефанзивно и офанзивно, рецимо Фелаини. Лукакау ће вероватно опет на позајмицу, видим да се спекулише да ће и Луиз да напусти екипу.
Чех - Ивановић, Тери, Кејхил, Кол - Фелаини, Лампард - Мата, Азар, Шурле - Фалкао и клупа: Куртоа, Аспиликуета, Бертранд, Рамирес, Мозес, Оскар, Ба.
Можда још један млађи штопер и то је то, екипа за титулу.
ЕДИТ: Нисам видео Папетов други пост и могу само да приметим да исто размишљамо Мурињо и ја. Лол.
Bez Toresa macke?
EDIT: A sto se tice mladih stopera, imaju ovu dvojicu: Nathan Ake i Jefri Bruma.
Šteta ako stvarno odu, dvojica koji su mi među najgotivnijim u Premijer ligi. Pogotovo Dempsi igračina, prošle sezone bio je ono što je ove Miču. Mada mislim da ostaje, ove sezone je bio manje-više standardan, nema neku vrednost na tržištu obzirom da ima 30 godina, a sad je na vrhuncu karijere. I prošle sezone ni on ni Miču ove nisu čak ni nominovani za igrača godine, stoka anglosaksonska.
Ovo sa Pulisom će vrlo verovatno osakatiti Stouk, što znači da je neizbežna borba za opstanak, a uz malo sreće i pad u niže rangove, u najboljem slučaju truljenje u opskurnosti Konferencije. Pa neka tamo igraju tvrd fudbal sa Dag end Redom i Kiderminsterom.
A Martinez je sušta suprotnost, on preferira da lopta provede malo više vremena na zemlji i ne voli te šalji-Krauču-pa-šta-bude taktičke zamisli. Što znači da ako dođe, može da se očekuje rasprodaja, a odlaskom Pulisa će sigurno i biti otklonjen mit „kišne večeri na Britaniji”.
to sto ce Stouk da prestane da igra kostolomski fudbal ne znaci da ce obavezno da oslabe. ko zna...
Ja sam čuo da Martinez preuzima Everton, bemliga sad.
Седе, наравно да не значи да ће сигурно да ослабе, али некако се чини да би могло баш лако да се деси да већ у првој сезони испадну. Видећемо.
Kolo Ture dosao u Liverpul za dz. Ako dovedu Papadopulosa odbrana je sredjena.
http://www.sportal.rs/news.php?news=102104
Значи страшно, опет се креће с неким егзибицијама из Шпаније. Докле бре више, јебо ли вам Јаго Аспас матер свима! Где извлаче те играче? И Коло Туре. Он јесте био добар, али пре 10 година.
Суарез највероватније напушта Ливерпул, изгледа да има клаузулу на 40 мил фунти, а Реал је спреман да плати. Још је изјавио за неки угугвајски радио да његовој породици не одговара живот у Енглеској. Збогом наде о ЛШ...